אתמול בתבור

buneco

New member
אתמול בתבור

את כרמליה ,למרות שבאמת רציתי, לא ספתחנו בסוף , אבל במקום זה סגרנו על קרואסון חברים בתבור :) הילד אודג' גל ואני , מתייצבים יחסית מאוחר (ליום כזה חזק) בעמדה , מסביב צנחנים מאוכזבים ומרינה ואולג כמעט מוכנים . המראה בסביבות 12 , והמתנה ארוכה הלוך חזור על ההר לאודי ולילד בשביל לצאת ביחד (לקח להם הרבה זמן להמריא) ! אוויר מאוד פעיל וחזק אבל לא מכבסתי , עם סייקלים ברורים... עננים מטורפים .. וקור כלבים --- סתיו ! בסוף זה קרה :) אני והילד משתלבים , ואודג' מצטרף מדרום ואנחנו מטפסים בפלוס ארבע די קבוע לכיוון בסיס ענן כמה מטר לפני ה2000 אני מגיע לערפילים ..ומחליטים לפרק את החבילה כשדאון נצמד אלינו מלמטה :) ההמשך היה פחות מעניין , יצאתי טונה עם קשר שלא עובד , והעננים המפלצתיים די עבדו עלינו בנסיון לטוס צפונה . אני נוחת בצומת פוריה, ואודי והילד חוזרים לשרונה, כשתום המלכה מלווה אותם מלמטה ומחזירה את אודי לתבור .. אחרי זה סוףסוף ראינו את הבית של "תום בטבע" בשרונה :) אין דברים כאלו !!! לסיכום שעתיים טיסה ביום סתיו קלאסי, הרבה עננים ציפורים וחברים נקווה שהשנה תמשיך בפלוס4 לכולנו .. לפחות עד בסיס ענן :> ועודד - פעם הבאה סגור !!!!!!

Ran9530

New member
איזה מלכים אתם!!

ואוו ממש יוצא לי ריר... איזה תמונות לפנים .. אני לצערי את כל החג ביליתי בבית חולים עם הילדה ואח"כ עם הילד

Toruk Makto

New member
רציתי מאד לבוא גם בשבת

אחרי טיסה מצ׳וקמקת בשישי בזכרון שהיתה אמורה להיות שבירת צום של חודש קמתי בבוקר לעננים המדהימים האלו, הפיתוי לבטל את התוכניות המשפחתיות היה גדול אבל המצפון ניצח. טוב לדעת שמישהו ניצל את התנאים.

למעלה