אתמול ב-20:20 היה את החלק הראשון של קאזנובה,

אתמול ב-20:20 היה את החלק הראשון של קאזנובה,

מיני-סידרה של ה-BBC בה מככב דיויד בתפקיד הראשי [יחד עם פיטר אוטול, שמשחק את קאזנובה המבוגר]. למי שלא ראה, זו מיני-סידרה נהדרת, מבית היוצר של ראס טי. דיוויס, היוצר של דוקטור הוּ - העונות החדשות. חבל לי שפיספתי את החלק הראשון אבל יש מלא שידורים חוזרים. http://service.yes.co.il/yestvguide/program.aspx?TitleId=19827&chnl_id=YES7 והחלק השני ישודר בשבת באותה שעה כמו הראשון. צפייה נעימה לכולם!

XUXA141

New member
מה שאני עברתי בשביל "קזנובה".

בהתחלה חיפשתי את זה ברשת. לא היה. ניסיתי אפילו לעשות בעזרת "תפיסת מסך". לא הלך. חיפשתי בכל העולם, בסוף הגעתי לאמזון. כרטיס האשראי לא עבד, לקח שלושה נסיונות. הזמנתי. הגיע בדואר. הסתבר שזה ב"שיטה 1" בזמן שהDVD שלי קורא רק "שיטה 2". הלכתי לחנות צילום אחת שאמרו שאין מה לעשות. הלכתי לחנות שניה שלקחה לי 90 שקלים בשביל להמיר לקלטת וידאו. ניסיתי להעביר מקלטת וידאו לDVD (יש לי מערכת שמעתיקה מקלטות לדי וי די). לא הלך, מסתבר שזה מקודד. מסרתי לידיד שלי שעבד על זה 8 שעות, פרץ בעזרת כמה תוכנות, העתיק והעתיק חזרה, ולבסוף הצליח להעביר את זה לשני דיסקים. יום אחרי זה, זה הוקרן בYES עם תרגום והכל. זה עדיין מדהים. הקטע האהוב עלי (מבין המון קטעים) זה כשהוא מפתה את ה"סריס" בהתחלה, כשהוא מבקש לבדוק אם זה גבר או אישה. כשהוא אומר "אם תגיד לי להפסיק, אני אפסיק" ... ווא ווא ווי ווא. מה שמצחיק הוא שהלבישו לו עדשות כחולות, וזה נראה מוזר.

במקום כל זה, יכולת פשוט לשאול אם למישהו יש

והייתי צורבת לך =] לקח כמה שבועות, אבל הצלחתי להשיג מהאינטרנט. אם את עדיין מעוניינת, זה בלי תרגום אבל באיכות טובה.

XUXA141

New member
תודה, אבל עכשיו כבר יש לי..

בDVD מקורי, בקסטה, בDVD פרוץ... כל האפשרויות..

XUXA141

New member
אמזון . כבר לא זוכרת כמה עלה.

ועל זה הוספתי עוד 90 שקלים להמרה לקסטת וידאו.

ראיתי את החלק הראשון של המיני סדרה לפני כמה

שנים... אני זוכרת שפירסמו ביס שיש את הסרט (הוא חדש יותר, ובלי דיוויד) והוא היה ממש מאכזב... אבל המיני סדרה ממש מגניבה... ראיתי אותה שוב, לפני יומיים... כשראיתי את זה אז, לא זיהיתי את דיוויד כי לא ראיתי אז את דוקטור הו... זה היה ממש מגניב לראות אותו שם... אפילו זיהיתי את השחקן הנמוך מהסדרה little britian וזה גם היה מגניב.... לפני כמה שנים זה היה, הוא נראה צעיר שמה
(עוד מישהו משועשע מזה שהוא התחזה לדוקטור?
)

למעלה