אתמול גיא נעמד בפעם הראשונה!

אתמול גיא נעמד בפעם הראשונה!

בכלל השבוע הזה היה מלא הפתעות... גיא הוציא שתי שיניים למעלה. גיא התחיל לזחול. גיא התיישב לבד. ואתמול - גיא נעמד בלול. ואמא שלו - פשוט בעננים! אני לא צריכה לספר לכם איזו משמעות עצומה בשבילי יש להתפתחות שלו... שיהיה לכולנו שבוע טוב ומאושר!

נירית1

New member
איזה כייף לשמוע כל הכבוד לגיא../images/Emo45.gif

וזה הזמן ל"עלות" ברמת החיים כי הוא יתחיל לעמוד בכל מקום.

התחלות

שם של שיר של דני רובס כמובן איזה אושר לגיא ולהורים ואיזה מקבץ מדהים בשבוע אחד רק בשביל זה היה שווה להגיע לגאן בבוקר
ליאור

ligo

New member
מזל טוב לגיא ולהורים המאושרים../images/Emo39.gif

על שבוע של הפתעות וחידושים

משי, הילד החליט ../images/Emo73.gif ועושה לך הכל

במרוכז
זה מדהים שתוך תקופה קצרה הוא למד לעשות את כל הדברים הללו אבל יש ילדים כאלו שההתפתחות אצלם באה ב-
תהנו ממנו, תהנו מהמשפחה שלכם
רק אושר יקירתי

פישון

New member
שימשיך לעשות לך נחת

גם אצלנו כשתמוז התחילה כבר לזוז העניינים התקדמו במהירות. זה הזמן לעלות ברמת החיים ולהזיז את כל הדברים המסוכנים (כן, גם בחדרים הרחוקים יותר) למעלה... מאיה

בחיי שהילד הזה הוא הגיבור הכי גדול

שיש
. משינקה - הילד שלך מדהים בהתפתחותו ואני מתארת לעצמי כמה שזה חשוב לכם (לא רק מבחינת הגאווה הפולנית). שמחה בשבילכם וחשה את האושר המציף אותך.
ות מרובות לגיבור ולהוריו.

../images/Emo45.gifוואו, איזה הספק../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כנראה שספספסת את ההודעה הקודמת שלי - תספרי קצת חוויות מלונדון.. במיוחד רציתי לשאול איך התגברתם על המרחק והגעגועים... איך קיבל אתכם גיא כשחזרתם? איך הוא הסתדר עם סבתא? אנחנו מתים לנסוע אבל אני כ"כ מפחדת... לא יכולה לדמיין שבוע בלעדיה...

איזה התקדמות בשבוע אחד!

וואו! כל הכבוד לגיא! אני מתארת לעצמי איך אתם מאושרים לראות שגיא מתפתח יפה למרות ההתחלה הקשה שהיתה לו. מחכה לשמוע על התקדמויות נוספות.
ענקית לילדון המוכשר חנה

yaelhul

New member
אחחחחח... איזה ילד פלא ../images/Emo24.gif

משינקה, כולנו מאושרים יחד איתך לנוכח ההתפתחות של גיא הגיבור. כל הכבוד לקטן הזה על ההתפתחות המופלאה של השבוע. יעל יובל ועומר

nimsg

New member
איזה יופי../images/Emo65.gif../images/Emo45.gif../images/Emo85.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

נמרוד של חן ואור ששם המשתמש שלו התחרפן

איזה כייף!!

פשוט כבר ילדון מתוק! שלחי תמונות לשטוף את העיניים.... תמשיכי להנות מכל רגע. זה שווה הכל!!

Navva

New member
יופי, מודעת לחשיבות אצל גיא

שמחתי לקרוא על "הקפיצה הנחשונית" של גיא. אני מודעת לחשיבות הגדולה, אצל פגים קטנטנים כמו שגיא נולד. רק בשורות טובות

../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif מזל טוב לגיא.

איזה תינוק משגע ומדהים והנה הוא כבר סוגר פערים והופך להיות אתלט צחור שיניים. בקרוב הוא יצטרף לחברת "מתן הובלות" (אם לנאוה אין התנגדות להגדיל את החברה). נשיקות
.

מזל טוב לגיא!!!!!

איזה כייף זה שבבת אחת הוא עושה הכל, אבל תתחילי להתכונן לשינויים מפליגים בחייך ובחיי הבית....כי עם העמידה בלול והזחילה מתחילה גם תקופה חדשה של לרוץ אחריו לכל מקום.....

איזה שבוע מוצלח!

גם לגיא וגם לאמא שלו (זאת שבעננים...). מאחלת לך עוד המון סיבות להגיע לשם (=לעננים).

למעלה