אתמול גיליתי שיש לי כידון של קלצ´!!

Blade2

New member
אתמול גיליתי שיש לי כידון של קלצ´!!

אני אוסף סכינים, ואתמול אני רואה באינטרנט תמונה של קלצ´ניקוב שמחובר אליו כידון עם צורה מוכרת להפליא (כידון למי שלא יודע זה בד"כ סכין שמתחברת מתחת לקנה של רובה, כדי... אההם.. לדקור אנשים) אני מסתכל על זה עוד כמה שניות ואז אני קולט שיש לי באוסף סכין כזו, אני מביא אותה ומשווה וזה בדיוק אותו אחד, לאחר חיפוש קל ברשת, גיליתי שזה m-47 - הכידון הישן של הקלצ´ניקוב שיוצר מ46 עד ל59. עד עכשיו אני לא מאמין איך מ"סתם סכין צבאית" היא הפכה לכידון של קלצ´!

Blade2

New member
לא

האוסף הזה יקר לי וחשוב לי, גם אתה אוסף סכינים?

Blade2

New member
שוק עתיקות בלונדון

קניתי שם גם כידון של מאוזר 98 (היה ידוע בארץ כ"רובה צ´כי") ושל m1866 - chassepot (מקווה שאיתתי נכון), הכידון שקניתי משנת 1868, מעל 100 שנה.

itzm

New member
אח אני מלא בקינאה

גם אני רוצה יש לי רק את הכידון של ה m-16

Blade2

New member
איפה קנית/השגת את זה של הm16?

אתה יודע איפה מוכרים כאלה בארץ? ואולי במקרה אתה יודע איפה אני יכול להשיג את הכידון החדש של הקלצ´ניקוב? (ה m-59 זה שהופך למספרי-תיל)?

itzm

New member
קניתי ואני לא זוכר איפה

בצבא ספתי סיכות ותגים אז באחד מהחנויות האלה או בתחנה מרכזית חיפה תחנה מרכזית ת"א או בתחנה מרכזית עפולה ואין לי מושג איפה קונים את הכידונים האלה של הקלצניקוב זוכר שאלתי אותך ניסיתה ב ebay ומה עם ב גוגל ???

Blade2

New member
תגיד, איך עובד הקטע ב ebay

נניח זכיתי במכירה שם, אז אני משלם למוכר? או ל ebay והם מעבירים? מאיפה הבטחון שהוא באמת ישלח לי את זה אם אני זכיתי?

itzm

New member
אני לא ממש יודע

אבל אתה יכול לנסות את הקישור http://pages.ebay.com/community/aboutebay/index.html

kipi2000

New member
יש לי נסיון בEBAY

1. בכל מכירה יש רשימה של אפשרויות לתשלום - בדרך כלל זה נעשה באמצעות כרטיס אשראי בינלאומי. 2.לפני שאתה נותן הצעה תשאל את המוכר האם הוא שולח את המוצר לישראל וכמה עולה משלוח - לפעמים זה לא משתלם בכלל 3. לכול מוכר יש ספר תגובות שאף אחד חוץ מקונים לא יכול לעדכן - תסתקל אם אין תלונות נגדו שם. בהצלחה

kipi2000

New member
בגדול - כן

אם הוא אינו שולח (גם זה לוקח זמן צריך לחקות בסבלנות) ניתן לקבל החזר חלקי מחברת אשראי ... תקנה אצל מוכרים שיש להם הרבה תגובות חיוביות בלבד בהצלחה.

למעלה