אתמול הגולשים פתחו עוד אחד מעשרות שרשורי ההערצה שלהם על המלך שלהם, והוא כמובן קיבל מיד עשרות תגובות ומאות צפויות. אירוע סטנדרטי ויום-יומי רגיל בתפוז.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אפילו לא משהו שצריך לדבר עליו או להתייחס אליו. כמו הפעם ההיא לפני לא הרבה זמן שנפתח עליי שרשור שקיבל למעלה מ-110 תגובות ו-15,000 צפיות ולא טרחתי להגיד שום דבר כי...טוב, אתם יודעים, NO BIGGIE, עוד יום סטנדרטי בחייו של מאור, עסקים כרגיל וכל זה 🤷‍♂️

מה שכן, ובנוגע לשרשור ההערצה הספציפי שנפתח עליי אתמול, לא יכולתי שלא בכל זאת לשים לב למשהו מאוד מעניין, ויוצא דופן, אפילו בסטנדרטים שלי ושל ההערצה שאני מקבל.

השרשור, לא יכולתי שלא לשים לב, קיבל את 6 התגובות הראשונות שלו, מ-5 מגיבים שונים, כבר ב-15 הדקות הראשונות שלו באוויר.

עד סוף מחצית השעה הראשונה שלו באוויר, היו כבר תריסר תגובות, אפילו אין לי כוח לספור מכמה מגיבים.

לא מדובר פה בשיאים חדשים של כמויות של תגובות, או של כמויות של צפיות, אבל כן מדובר בשיאים חדשים של מהירות ושל אינטניסיביות.

אתם לא צוחקים, הא? אתה אשכרה חולים לי על הטוכעס.

אתם לא מתבדחים, הא? אני ליטרלי המלך שלכם.

3pkp5k9r.png

האמת שאני לא מופתע.

בכיתה שלי בבית-ספר הייתי מלך הכיתה.

בבית-ספר שלי בכללותו הייתי מלך הבית-ספר.

משבגרתי ובחיים האמיתיים אני מלך העולם.

ובאינטרנט, נו ברור, אלא מה, גם פה אני מלך, והכתרתם אותי למלככם.

האמת שאני חייב להודות שהייתה לי הרגשה שאני המלך שלכם.

קודם כל, היו את כל השרשורים שפתחתי ושקיבלו תיכף ומיד עשרות ומאות של תגובות; ומאות, אלפי ועשרות אלפי צפיות. הם רבים מידי מכדי להביא אותם עכשיו.

שנית כל, היו את כל המחמאות שקיבלתי מכם כל הזמן:

על-מנת לרצות את אלו המבקשים להשתכנע בדבר גאונותי, ומכיוון שהמשימה של ממש לעבור על כל ההישגים האדירים שלי היא פשוט גדולה מידי, אני מציג לפניכם במקום | תפוז פורומים

ושלישית כל, אני מניח שהיו את כל הפעמים האלו שממש באתם אליי ואמרתם לי ישר בפרצוף שלי "יו, מאור, כפרה, אתה שומע? אתה המלך שלנו":

__צילום מסך_24-6-2024_112818_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_11-9-2024_74326_www.tapuz.co.il.jpeg
__צילום מסך_1-2-2025_15644_www.tapuz.co.il.jpeg

מה שנקרא "שם חשדתי".

אבל אתמול?

עם שרשור ההערצה המסוים ההוא?

עם המהירות הזאת של התגובות?

עם האינטניסיביות הזאת?

מעריצים,

עם יד על הלב?

ריגשתם.

7pub1mdr.png