אתמול הגעתי ויש לי שאלות

מלמלה

New member
אתמול הגעתי ויש לי שאלות

אני מתכננת לעשות יום פעילות של סיפור ויצירה בחרתי את ארץ יצורי הפרא כסיפור לקבוצה של 10 ילדים בגיל טרום חובה - ואשמח לקבל רעיונות לפעילות היצירה ועוד שאלה פעם ראיתי עבודה של צבעים על מים ש"לוכדים" אותם עם נייר באיזה סוג נייר ואיזה צבע ניתן לבצע זאת? הפורום פשוט מקסים אני מרותקת ממש......

psa

New member
"ארץ יצורי הפרא "-ספר לילדים

כתב ואייר מוריס סנדק, הוצאת כתר. נוסח עברי: אוראיל אופק. ברכות,

av_i_va

New member
רק שאני לא מכירה ../images/Emo63.gif

אני מבינה שההפעלה אמורה להיות בהתאם לתוכן הספר ומאחר ואני לא יודעת מה או מי הדמויות.. איך אוכל להליץ???? הדבר היחידי שעולה לי בראש.... ככה בשליפה... זה להכין מסיכות מותאמות לדמויות. תהליך העבודה מהנה והתוצאה כמובן נשארת ברשות הילד המכין. אם יש למישהו אפשרות לסרוק דמויות מהספר אשמח להתייחס. כפי הנראה גם גולשים אחרים יביעו דעתם בנושא.

av_i_va

New member
הם לא נחמדים בכלל../images/Emo5.gif

אפשרות לפעילות סביב הנושא: קודם כל, כפי שכתוב בקישור. להמציא המשך לסיפור. לתת לילדים לדמיין. תובילי את הכוון כמו למשל.... מצפים ליצורים אורחים. (מיער אחר או מאיפה
שהיצורים האלה גרים.... צריך להכין עבורם "מחבוא" לגור בו. לקחת קופסת קרטון גדולה, להציב באיזו פינה בחצר תני להם לאסוף כל מיני דברים מהסביבה ומהבית כמו זרדים, עלים, שאריות חבלים, דפים מירחונים.... צבעים לקישוט את הקופסא. לא לשכוח להכין פתח לדלת חלון ומה שתרצו. וכשמחבוא מוכן - להכין קבלת פנים ליצורים האורחים להכין עבורם ברכות, קישוטים למחבוא (כמו לסוכה) כיבוד (זו גם הזדמנות לארוחה קלה). אולי לא מי יודע מה יצירתי אבל מעסיק מאוד. בהצלחה

av_i_va

New member
היי, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

תסתפקי בתשובה חלקית??? גם לי אין מושג מה או מי הם יצורי הפרא האלה? ואילו לוכד הצבעים - אולי זה MARBLING??? כנסי לכל מנוע חיפוש ותראי אם לכך הכוונה?

למעלה