אתמול הופיע בטקס לאהוד מנור

YONILA

New member
אתמול הופיע בטקס לאהוד מנור

מי זאת עם השיער האדמוני ששרה עם כברה קסאי ועוד משהי שטנית? שרה שם משהי עם שיער אדמוני מי זאת ואיזה שירים היא שרה בפרוייקט!!??

מצטרפת לשאלה..

מי זאת ששרה איתם אתמול??? היה לה שיער תלתלים אדום.. ואיזה ישר הם שרו אתמול מישהו זוכר??

YONILA

New member
:) היא שה יפה וגם נראת מצויןן!!

איזה שירים היא שרה?

yinnon2

New member
המישהי השאטנית זאת מאיה אברהם

ששרה את "מכל האהבות"....והיא שרה מצוין! האדמונית אני לא יודע את שמה...

YONILA

New member
תודה אחי... אחים שלי תבדקו מי זאת

האדמונית שהיתה אתמול ואיזה שירים היא שרה... אני חושב שכדי לעשות סדר לכתוב כל שיר ומי ש אותו שיהיה סדר לכולנו נניח: ממעמקים= עידן רייכל הנך יפה= עידן רייכל שושנים עצובות = עידן רייכל עולם מוזר= כברה כסאי, עברי לידר טיגסט= כברה כסאי אם תלך= דין דין אביב וכו'... כולל תמונה שלה.. שכולנו אוהבי עידן רייכל יהיה לנו נוח ונדע כל דבר

YONILA

New member
תנסי אז "עולם חזק" זה שם השיר

שומעים ברקע את עברי לידר ואת כברה כסאי מדברת... strong world שיר נחמד... עם תופים!! זה לא מופיע בשום אלבום אין לי מושג למה! אבל יש לי אותו...

YONILA

New member
זה כולה שיר אחד

אני ישלח לך אותו באיסייקו או במסנג'ר... אני גם מת על עידן רייכל עד כה הייתי ב2 הופעות שלו ... שניהן בירושלים בחינם,

willo1

New member
../images/Emo6.gif

בטיילת

YONILA

New member
על המפסת...

בואו נכתוב שירים בסגנון עידן רייכל.. זה לא קשה, עברית גבוהה, רומנטית, ועל אובדן אהבה...

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifהייתי אומרת שזה טיפה מזלזל...

לא מדובר פה בשפה גבוהה, משהו רומנטי ואובדן אהבה. השירים נכתבו מהלב ולא מרצון לכתוב שירים כי לודעת מה. אתה מתאר את תהליך הכתיבה כאילו הוא כל-כך פשוט. אני דיי מציעה לך לנתח קודם את השיר של חיים נחמן ביאליק "לא זכיתי באור מן ההפקר", אולי זה קצת יבהיר לך מה העניין מאחורי כתיבת שיר. מה גם שאני דיי בטוחה שעידן לא סתם כותב את השירים והוא אכן חווה כאב במובן מסויים בכתיבת השיר. הוא לא סתם כותב על דברים שהיו ועל מה השוא מרגיש, הוא מוציא הכל החוצה בצורה שפשוט בא לבכות. ורק שירים שבאמת באים מהלב נוגעים ללב (עוד אחת מהסיבות למה אני כל-כך נהנת לשמוע את השירים שלו).

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifהוא השיג אותו באותה הדרך שכולם

השיגו אותו... *אהם*

YONILA

New member
נכון

אבל ושה רושם שידן רייכל כותב את השירים בקלילות וכי זה בא לו מהלב שירי אהבה ואובדן אהבה כאחד... באיון שהיה בתפוז מוזכר שדרך תחילתה של הכתיבה על אובדן אהבה היא מהסיבה שהיתה לו חברה והיא עזבה אותו, גרם לו לדיכאון עמוק לעצב ולהביט בתקרה, העצב שלו גרם לו עיונות על הדפים והוא הוציא את הכעס והדיכאון על שירי אובדן אהבה ואהבה, על הנייר זה בא מהעצב כי זה שירים שהוא חש אותם בקלילות אני מתכוון שזה בא לו מהבטן ולא סתם סקיצה לצורך שיר

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifהרושם עצמו נובע

מהפשטות שיש בשירים. השירים עצמם פשוטים, אבל האובדן שהוא חווה בחייו לא ממש עשה לו חיים קלים לכתוב שירים. הוא התמודד שוב מול הכאב של העזיבה הזאת. והוא לא סתם כתב "אני מרגיש עצוב אני מסכן היא עזבה אותי אני לא יכול בלעדיה". הוא כותב למרות הכל שירים עם המון כאב מאחוריהם. ואני בטוחה שלא היה לו כזה פשוט וקל... ואם כן יה לו ו"במקרה" הוא קורא את זה אני אשמח לשמוע עד כמה קל זה לכתוב שיר..

YONILA

New member
חחח אנחנו מתפלספים כל כך הרבה ו..

כאן בפוום דיווחו כבר שהוא חזר אליה... דיברנו כל כך הרבה

למעלה