אתמול היה אצלי קבלן מה"מומלצים"

זיו25

New member
אתמול היה אצלי קבלן מה"מומלצים"

כאן בפורום.... אני לא אנקוב בשמות... אבל קיבלתי ממנו הצעת מחיר כזו גרנדיוזית... שגרמה לי לוותר עליו מהר מאוד... הוא היה יקר ב 20000 שקל יותר מהצעות אחרות... ואני מזכיר ! זה א ח ר י שפיניתי את הפסולת! מדהים.

כי על בסיס התכניות, אפשר לבקש

הצעות מחיר, מפורטות, מכמה קבלנים, ולאחר השוועת מחירים, ש גם בסיס, איפה יש הגזמה, איפה אפשר לדרוש הסבר... בשום אופן, אל תסתפק במחיר גלובלי!

baf6

New member
קבלן

היי זיו מהיכן אתה בארץ? ומה בדיוק אתה צריך לבצע? במידה ותרצה יש לי מישהו להמליץ

זיו25

New member
אני...

מקריית אונו, ואני צריך לעשות את הדברים הבאים: * ריצוף * חדר אמבטיה קומפלט * הקמת שרותים * כמה קירות גבס קטנים * חלונות ודלתות חדשים בכל הבית * טיח בחלק מהדירה * עבודות חשמל כלליות * סיוד הדירה זהו... פחות או יותר. תודה, זיו.

זיו מה דעתך על הסבה?

זיו כנראה אתה בעייתי בלשלם ... מה דעתך עשה הסבה וגמור את הבית שלך אל תבלבל לנו תמוח - ישנם עליות ישנם מחירים אתה לא רוצה שיעבדו עליך ? פנה למחירון דקל תעיין בו וכתוב לך כתב כמויות . ואני מקווה בשבילך שתמצא קבלן שיהיה מוכן לעבוד איתך . וכאן לא מדובר בעניין המחיר אתה פשוט לא מסוגל להוציא כסף על מנת שאנשים ירוויחו.

זיו25

New member
ידידי המלומד,

אני בעייתי בלשלם? זה די מוזר ... אני חייב לומר שעל הפרש של 2000 שקל בין 2 הצעות לא היית שומע ממני מילה. על הפרש של 20000 שקל - זה כבר מוגזם. אין לי בעיה שאנשים ירוויחו. אבל יש רווח, ויש רווח. ועם כל הכבוד , אתה לא מדבר כאן עם פראייר.

בעיות ותשלום

זיו ידידי אני אותו אבי מלמעלה - המלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך על מנת שתוכל להתרשם מגובה מחיר כמה זה יכול לעלות ומכאן תתווכח פחות או יותר על מנת שלא תתחשבן איתם כמה הם מרוויחים אז כך. ישנו מחירון דקל לשיפוצים ועבודות קטנות שבעצם ישנם את כל הסעיפים בבניין ( את רובם )בנה לך כתב כמויות תקבל תמונה ותמשיך . בהצלחה

baf6

New member
קבלן מומלץ

היי זיו יש לי קבלן שיפוצים להמליץ לך, הוא ביצע עבורנו שיפוץ של חדר אמבטיה והיינו מאוד מרוצים ממנו. אצל ההורים שלי הוא ביצע שיפוץ קומפלט של דירה מאוד ישנה בתל אביב וגם שם הוא לא אכזב. לגבי המחירים שלו עד כמה שזכור לי הוא לא היה הכי זול אבל גם לא יקר מאוד ומה שהכי חשוב זה האמינות, עמידה בלוח הזמנים וכמובן טיב עבודה מצויין. המלצתי עליו בזמנו בפורום ואכן מישהו שכר את שירותיו לצביעת דירה ושלח לי מסר תודה לאחר מכן. אז ככה: שמו רמי והוא עובד באזור המרכז ובאזור השרון טלפונים: 03/9380094 09/7481889 052/561313 בהצלחה...

לימור26

New member
בדקת עם טל שיפוצים?../images/Emo41.gif

הוא שיפץ אצלנו והבחור מקסים!!! ושלא תחשוב שזה זול לשפץ שיפוץ בסדר גודל כמו שאתה ציינת זה לא זול..כח העבודה היום יקר כבר אין ערבים והפועלים הזרים מנצלים זאת טוב מאוד..ומשלמים בשביל זה!

קובי30

New member
בטל בשישים!!!

זה שפינית את הפסולת כל הכבוד חסכת 500 ש"ח והרווחת כאביי גב שבעתיד תשלם עליהם ביוקר ורק אתה תוכל לומר אם היה שווה לפנות את הפסולת לבד. הפסולת הינה תוצאה של עבודת הריסה כל שהיא השאלה הנשאלת האם יום עבודה של חבר לא שווה תיגמול כלשהוא או שמא אתה יודע לקבל חינם בלבד? כמו שלכל קבלן יש מחיר שונה לכל קבלן יש עבודה שונה אחריות שונה ותקשורת עם הלקוח שונה ולכן אם קבלת הצעת מחיר שונה מקבלן אחר יבוא יום ואני לא מאחל לך שתצטער על כך שהלכת שבי אחריי ההצעה הזולה אבל ניתקעת באמצע השיפוץ כי ... ! ודרך אגב כשאומרים יקר ב 20,000 ש"ח השאלה הנשאלת מהו סכום השיפוץ.דבר נוסף אני לא יודע איך אתה קובע שהוא הקבלן היקר תהיה חכם ולא טיפש כמו שאתה מנסה להיות תמתין לסוף השיפוץ ואז תאמר לנו מי היה יקר ומי הזול והאם באמצע השיפוץ לא תפסו אותך באזור החלציים כדי להוציא עוד כמה שקלים שלא תומחרו בהתחלה. לסיכום:הקמצנות מהשטן והוא לא קבלן שיפוצים!!!!!!!!!!!!!

זיו25

New member
כשחותמים חוזה (וחותמים חוזה../images/Emo70.gif)

תאמין לי שאף אחד לא יתפוס אותי באיזור החלצים באמצע העבודה כדי לבקש עוד כסף. ואם הוא יעשה את זה, אני אמצא דרך הוגנת לפתור את המשבר.

הריסה ופינוי= 500 ש"ח? תביא מיד!

אני קיבלתי הצעת מחיר להריסה ופינוי 5000 ש"ח + מ.ע.מ. - הרסתי לבד, 4 פעמים 2 שעות עבודה - כאב גב יש לי מלשבת על יד השולחן - סה"כ 8 שעות, + חצי שעה עבודה של גבר 1 , לחתוך את האינטרסול. פינוי מרוכז בשקיות, עם הגלה מוזמנת לשעה מסויימת. עלות סה"כ (כולל שכר פועלת- שלי) 900 ש"ח! אני, כאדריכלית, לא מרוויחה ביום 4000 ש"ח+ מ.ע.מ.! העבודה פיזית, עשה לי רק טוב! יקר או זול, אפשר להחליט בזה, לאחר קבלת 4-5 הצעות מחיר! ולא בסוף העבודה.

קובי30

New member
בלי לפגוע

אינני יודע אם לבכות או לצחוק! אין סיבה שתרויחי 5000 ש"ח ליום עבודה ואת יודעת למה? את לא שיפוצניקית את אדריכלית או לפחות טוענת שאת כזו אז תתחילי לעבוד בתחום שלך תאספי לקוחות נורמלים ואולי תצליחי להרוויח סכום מכובד ליום עבודה במקום לעבוד בשיפוצים והריסות ולשחק בנדמה לי שחסכתי במקום להגיד אני יכולה להרשות לעצמי לעבוד פיזית בחדר כושר.וחוץ מזה רק את יודעת כמה יום עבודה שלך שווה ולפי מה שכתבת הוא לא שווה הרבה. ובנימה פחות אופטימית מה היית עושה אם בפעולת השבירה היה מסתבר שהאינטרסול מחובר לקיר כמו שצריך אז היתה עלות נוספת של דיסק לחיתוך שלא לדבר על סיכוי של נפילת "עצמים"כבדים על הרצפה וגרימת נזק או פגיעה בצנרת חשמל או מים האם גם אז היית מרגישה ברת מזל שחסכת. וכ"אדריכלית" האם אינך יודעת שפעולת הריסה מתבצעת ע"י בונה מוסמך בלבד!! ושאלה אחרונה לאחר שהרסת את האינטרסול מי ביצע את תיקוני הטיח?השליכטא?והצבע?אם התשובה היא "אני",את בתחום הלא נכון!!

לא אמרתי, שכל אחד יכול בעצמו ../images/Emo82.gif

להרוס, אלא, נתתי דוגמה, על הרווח הלא מוצדק, שהקבלנים מכניסים לסעיף הריסה. אתה לא צריך לדעוג בשבילי, יש לי לקוחות נורמלים מאוד, ולא חסר לי עבודה, אלא שלעבודה פשוטה למדי, לקחת עלות,עם רווח יומי 4000 ש"ח , לא רמת הרווח, שעמיתי יכולים להסיג, בעבודתם, לאחר 5 שנים של לימודים! מפני שעשיתי את הבדיקות המתאימות, ידעתי טוב מאוד, מתאי אצטרך עזרה (לחתוך את האינטרסול עם דיסק) ולא חיקיתי, שיפול על הראש שלי. כתבתי בדיוק את הזמן, שדרש ההריסה, ובעלות הכוללת, לקחתי מחיר יומי, של פועל. לא את שכר טרחה שלי, כאדריכלית. תודה, לא חסר לי חדר כושר, ולא הורסת קירות, כדי לשמור על הכושר שלי. לפני כל השיפוץ, נתק חשמלאי מוסמך את כל מערכת החשמל, ויצר מערכת חיצונית,זמנית, שבשום מקרה, אף אחד לא יפגע, בזמן עבודה.(בקירות החוץ, היו קוים, שבשיפוצים קודמים לא דעגו לנתק. את כל מערכת המים בונים מחדש, לא הייה שאילה בכלל, מה יקרה עם הקיים. ובסוף: לא טיח, לא שליכטה - אני שונאת את בניה הקונונציונלית! לכן, ניקיתי את הטיח, מקירות החוץ (שדרך אגב, אף קבלן לא רצה לעשות), ובסיום בנית מערכות חשמל/תקשורת - צמוד לתקרה, ומערכת אינסטלציה, מתחת לרצפה, לאחר שכבות הדרושות לאיטום טוטאלי (רצפת קרקע - שבנו בלי איטום בכלל, קבלנים של פעם), הקירות מגבס, על קירות החוץ חיפוי גבס (על אומגות)! אז, קובי30, אתה לא צריך לחשוש, מפשלות מקצועיות, בשטח שלי. האומנם אני מסוגלת להרוס קירות בלוקים מחול, שבנו לפני 50 שנה, בלי בעיות, אבל אני עובדת עיקר עם הראש שלי, גם ביפוצים.

למעלה