לא אמרתי, שכל אחד יכול בעצמו ../images/Emo82.gif
להרוס, אלא, נתתי דוגמה, על הרווח הלא מוצדק, שהקבלנים מכניסים לסעיף הריסה. אתה לא צריך לדעוג בשבילי, יש לי לקוחות נורמלים מאוד, ולא חסר לי עבודה, אלא שלעבודה פשוטה למדי, לקחת עלות,עם רווח יומי 4000 ש"ח , לא רמת הרווח, שעמיתי יכולים להסיג, בעבודתם, לאחר 5 שנים של לימודים! מפני שעשיתי את הבדיקות המתאימות, ידעתי טוב מאוד, מתאי אצטרך עזרה (לחתוך את האינטרסול עם דיסק) ולא חיקיתי, שיפול על הראש שלי. כתבתי בדיוק את הזמן, שדרש ההריסה, ובעלות הכוללת, לקחתי מחיר יומי, של פועל. לא את שכר טרחה שלי, כאדריכלית. תודה, לא חסר לי חדר כושר, ולא הורסת קירות, כדי לשמור על הכושר שלי. לפני כל השיפוץ, נתק חשמלאי מוסמך את כל מערכת החשמל, ויצר מערכת חיצונית,זמנית, שבשום מקרה, אף אחד לא יפגע, בזמן עבודה.(בקירות החוץ, היו קוים, שבשיפוצים קודמים לא דעגו לנתק. את כל מערכת המים בונים מחדש, לא הייה שאילה בכלל, מה יקרה עם הקיים. ובסוף: לא טיח, לא שליכטה - אני שונאת את בניה הקונונציונלית! לכן, ניקיתי את הטיח, מקירות החוץ (שדרך אגב, אף קבלן לא רצה לעשות), ובסיום בנית מערכות חשמל/תקשורת - צמוד לתקרה, ומערכת אינסטלציה, מתחת לרצפה, לאחר שכבות הדרושות לאיטום טוטאלי (רצפת קרקע - שבנו בלי איטום בכלל, קבלנים של פעם), הקירות מגבס, על קירות החוץ חיפוי גבס (על אומגות)! אז, קובי30, אתה לא צריך לחשוש, מפשלות מקצועיות, בשטח שלי. האומנם אני מסוגלת להרוס קירות בלוקים מחול, שבנו לפני 50 שנה, בלי בעיות, אבל אני עובדת עיקר עם הראש שלי, גם ביפוצים.