אתמול היה בפעם ה-10000 ב-mtv

hgvrycuihnhuyb

New member
אתמול היה בפעם ה-10000 ב-mtv

עדות:20 שנות הרוק , החל מהמטאל בשנות ה-80 (השיער המנופח והאופנה הזוועתית ומשם לשנות ה-90 טרגדיית הגראנג' והולדת גרין דיי ,ועד שנות ה-2000 והניו מטאל המזוויע אשר בראיונות מיוחדים לתוכנית שבו בילי ממש מתנגד לתופעת ההתערבבות של המטאל והראפ כמו לימפ ביזקיט , לינקין פארק, והאיכס האחרים אני ממש מסכימה איתו הוא ממש לא מתעניין בכל החרא הזה וממש פניו היו כעוסות ועצובות שהרוק בשנים אלה ירד מאיכותו וצנח....הוא מתנגד לעירבוב של ז'אנרים שונים ובאמת הוא צודק תיראו מה יוצא מזה לינקין פארק???????. זו בדיחה !!!!!

וואי זה מזה נכון!!

אשכרה הרוק יורד באיכותו..... אבל, לעומת זאת, יש להקות שכביכול עירבוב 2 סגנונות זה דוקוא יפה, למשל דוגמא אולי לא כל כך טובה לזה, מיוז... הם לא ממש עירבוב של 2 סגנונות, יותר המציאו סגנון משלהם...

hgvrycuihnhuyb

New member
כן מיוז הם אחלה להקה מזכירים קצת את

רדיוהד יש להם סגנון אלטרנטיבי כזה אבל הם לא קשורים לראפ מטאל איך שקוראים לזה.......

BlueBeIl

New member
מיו זה באמת מעין../images/Emo142.gif

"רדיוהד הדור הצעיר" אבל הם בכל זאת מצליחים להיות מיוחדים בדרכם שלהם. אני מאוד אוהבת אותם
חבל שלא ידעתי שיראו את בילי... ראיתי שיש משהו 20 שנות רוק, אז חשבתי שיהיה הרבה משנות השמונים... דברים כמו דה קיור... וסתם לא דברים שיעניינו אותי. לא פאנק.

הם לא ממש הדור הצעיר

יש הרבה שוני ביניהם, אני אוהבת מאוד את שתי הלהקות ויש ביניהם המון שוני. טוב לא המון אבל יש.

FaceLessMor

New member
די אנשים! תפסיקו להשוות את מיוז

לרדיוהד! מיוז להקה שונה מאוד מהם (לדעתי) והמוזיקה שלהם מצויינת! (לעומת רדיוהד.. שוב לדעתי)

BlueBeIl

New member
הבעיה היא....../images/Emo142.gif

שזה לא בדיוק מקום לדעה. גם אני מעדיפה את מיוז בהרבהההה על רדיוהד (ופה זה באמת עניין של טעם) אבל אם תקשיב לשירים שלהם בצורה אובייקטיבית, יש בהם הרבה מרדיוהד. הם אומנם עושים עם זה דברים שונים לגמרי והם מיוחדים בפני עצמם, אבל זה עדיין בסגנון. יש סיבה לכך שמשווים אותם כל הזמן לרדיוהד... עוד לא ראיתי שמשווים את 50 סנט, למשל, אליהם.

למעלה