אתמול היה זיהום אויר חמור..כנסו

אתמול היה זיהום אויר חמור..כנסו

יש ימים ספורים בשנה שיש זיהום אויר חמור ומסוכן לקשישים, חולי לב אסטמה וכו' .... קיצר אתמול המשרד לאיכות הסביבה לא התריע כרגיל, עוד קצת חלם במדינה, ואנשים יצאו והלכו לעשות ספורט לטייל ונשמו את האויר המזוהם עקב תנאי סביבה קשים מה יהיה ? יש משהו שפועל כהלכה במדינה הזאת ? הכל אנחנו צריכים לעשות ולהבין לבד ? משרד איכות הסביבה ביזיון שנזכר מאוחר מדי ולא מתריע ומבצע את עבודתו כהלכה משטרה שאף פעם לא מגיעה בזמן, או עוצרת את הפושע, ובמקום זה עוצרת את הקורבן (ראו מקרה שי דרומי) משטרה שיושבים בראשיה עבריינים מהשורה הראשונה, והכל מושחת והכסף זז מתחת לשולחן ומעליו צבא ששולח את בנינו להרג בשביל תמונות לעיתון, צבא שמבזבז את כספי הציבור באופן שערורייתי, צבא שמפנה את תושבי מדינת ישראל, ולא את אויבנו, צבא שנוגס באדמתנו במקום באדמת האויב, צבא עקר. שרים וראשי ממשלות שחולבים את כספי מיסינו שהרווחנו ביושר ובהגינות ומממנים את ביתם ועושים לביתם ולא לעמם. רשות מיסים מושחתת (הוי שולה זקן אוי ואבוי) אפילו אביב גפן רקוב ממוסחר מוכר דיסקים בארומה ! גוג ומגוג.. אחרית הימים .. עוד מישהו שם לב שבבל בחרה להשמיד את עמנו ולהגלותנו מארצנו ?

חןשסק

New member
חחח אני לא יודעת למה, אבל הצחקת

אותי בניסוח שלך
בכל מקרה... מה חדש בכל מה שכתבת...? הכל בארץ די מקולקל מהיסוד...

חח סאטירה וירטואלית

לא חדש! ביזיון. אם לא נגיד, נצעק, נזעק, נכתוב, נעשה, הכי חשוב נעשה ! אז באמת לא יהיה חדש...

סבינה89

New member
חחחחח :))

הידיעה הזו לא הייתה גורמת לי לבטל את הפיקניק גם ככה :)) והאמת היא שהאויר היה לי מאוד נעים והיה נחמד מאוד לשכב עלה דשא ולנשום

עם האמפי ... !!

"מה מה .. מיזה אמפי ? הכלב שלך ? חחח" או עוד מחשבה שעברה לי בראש אבל לא אמרתי אותה.. "הלכתם בסוף לעשות פיקניק באמפי..?, לא אמרת שאתם הולכים לגן החולות ?" חחחחחחחחחחחחחח !!!!!!!!!!!!!!!!! אמפי Amfi ! ! ! חחח חזק.

כל עוד אני ../images/Emo195.gif אז לא נוגעים !

אבל אחרי שאני אשתחרר... ואשב לי באיזה מקום בחו"ל
עם
ו
אז נראה לי שננסה קצת אולי לראות איך זה להיות סטלן כמוךךך :))

cobainos

New member
בכדורגל זה לא הפריע דווקא

חשבתי לוותר והייתה לי שיחה עם ידידה שלי היא:"אל תלך לשחק כדורגל ביום כזה!" אני:" למה? אני לא אסמטי או משהו" היא:" אתה תהפוך לאחד!" אבל זה אפילו עזר

תזרה לי מלח על הפצעים.. תודה :)

אני מקווה שסופשבוע אתקמבק ואחזור למגרשים שם מקומי בשישבת בצהריים !!! ואני פעם הייתי אסתמטי... בסביבות גיל 17-18 נעלמה לי האסטמה ולא חזרה... טפו טפו טפו

למעלה