אתמול היה לי יום מצוין

ס ו ז א ן

New member
אתמול היה לי יום מצוין

יחסית אכלתי בסדר ובלילה יצאתי עם חברה לTLV והיה פשוט מעולה ועד שאני יוצאת מהבית (חוץ מלעבודה ולסידורים) זה פשוט סיוט מפני שאני לא מרגישה בנח עם עצמי אבל היה מעולה ורקדנו שם עד הבוקר והיום קמתי לי בצהריים הלכתי למכון 40 דקות הליכון וחצי שעה משקולות ובטן. בערב קבעתי עם חבר לעשות ספינינג ולשרוף את מה ששתיתי אתמול שדווקא לא היה הרבה. חוץ מזה שמתי לב שפשוט הפסקתי לאכול שטויות ואם ממש בא לי אז אני אוכלת משהו אחד שממש מספק אותי אני לא מרגישה טירוף על משהו (חוץ מהגלידות דיאט) שאימצתי לעצמי את הרעיון ואני קונה אותם בבודדת ואז אני לא מחסלת את כל החבילה זהו המשך יום טוב לכולנו סוזאן

La Perla

New member
וואו! זה ממש מלא ספורט!

איך את מצליחה??? אגב, אתן בטח מתפלאות איך אני מגיבה כל הזמן מהר, זה כי אני עבודה, משועממת רצח, אז כל הזמן בודקת אם יש הודעות חדשות לעומת זאת, מ - 16:00 עדש 7:00 מחר לא תשמעו ממני בכלל כי אין לי מחשב בבית. באמת, איך את מצליחה כל כך הרבה ספורט? זה לא קשה? את מרגישה את ההבדל בגוף? אחרי כמה זמן מרגישים את ההבדל?

ס ו ז א ן

New member
אני נהנת מזה ןאני עושה או שיעורים

שאני נהנית לעשות כמו ספינינג או חדר כושר משקולות וכאלה אני עושה כבר הרבה שנים ולמדתי לאהוב את זה

שרון ש

New member
סוזאן,

אכן יום מצוין! גם בילוי, גם הנאה, גם פתאום הבנת שעברת לשלב ה"לא בא לי שטויות" (שזה מדהים!!) וגם שרפת בטח מלא קלוריות. נשמע מעולה! אני אגב ניסיתי פעם ספינינג... כלב שלא שתה חודשיים נראה יותר טוב מהפנים האדומות , לשון בחוץ וברכיים שלא מחזיקות את הרגליים שהיו לי כשיצאתי משם
כן ירבו לך ימים כאלה! ולא הספקתי להגיד לך מזל טוב על העבודה.. אז :
מזל טוב!! שרון

ס ו ז א ן

New member
בשביל ספינינג צריך רגליים חזקות

וכושר טוב ז"א סיבולת לב ריאה טובים זה לא שבוקר אחד קמתי והלכתי לספיניג וחוץ מזה גם אני נראית מזעזע כשאני יוצאת משם אבל פחות 450 קלוריות

שרון ש

New member
יש לי רגליים...

באורך מטר(מדוד!) אבל ג´לי... רק עם ההליכות אני מסתדרת.. אפילו ריצה מקשה לי על הברכיים הבעיתיות שלי . אולי דרך ההליכות אחזק אותן לאט לאט.. מי יודע? לשם שינוי אני אופטימית אז הכל פתוח, עוד לא מאוחר..
אני רק מקווה שמצב הרוח לא ישתנה מחר..
אבל את באמת נהדרת סוזאן, לפי ההודעות שלך נדמה שלאחרונה התחלת לקחת את עצמך ולטפס מעלה מעלה.כל הכבוד! שרון

למעלה