אתמול היה לי קשה...דיווחון...

Happy1

New member
אתמול היה לי קשה...דיווחון...../images/Emo178.gif

עכשיו זה רשמי אצלי, יום ראשון זה היום הכי קשה לי, ולא נפשית אלא גופנית. בסוף יום העבודה הרגשתי כל כך מותשת שבקושי זחלתי הביתה...ולא שאני עובדת עבודה פיזית. אני כל היום יושבת על הטוסיק מול המחשב ובקושי זזה, אבל נראה לי שהמחשב מעייף אותי... אז ככה...חזרתי הביתה והחלפתי לבגדי ספורט (למרות שחשבתי לוותר כליל) והחלטתי שאני עושה עד כמה שאני מסוגלת. בקושי סחבתי את עצמי, האירובי לא היה כמו שאני תמיד עושה, למרות שהצלחתי לעשות קלטת שלמה של 45 דקות. אבל האינטנסיביות היתה יחסית נמוכה ולא הייתי מסוגלת אפילו לקפוץ. ולא שהיה לי קשה מבחינת סיבולת הלב, כי ממש לא התנשמתי ויכולתי להמשיך, אבל הרגליים היו כל כך עייפות וזה מה שהפריע...בסוף יצא ספורט טוב, אבל הייתי יותר מותשת ממה שהתחלתי. הלכתי לישון ב- 21:30 שדודה על המיטה... היום אני מתלבטת אם לעשות משקולות, 30 דקות, כי מחר לא אוכל לעשות כלום ואם אדחה את זה היום אז לא אעשה יומיים... נראה איך ארגיש. אם ארגיש שאני לא מסוגלת וזקוקה ליום מנוחה, אתן לעצמי יום מנוחה. חייבים תמיד להקשיב לגוף... התזונה אתמול היתה בסדר גמור, 1500 קלוריות. ממשיכה הלאה... דבר חיובי שמתחיל לקרות לי הוא שכשאני מתעוררת בבוקר, עוד בהיותי על המיטה, אני מרגישה איך הבטן מתכווצת לה לאט לאט ופתאום יש לי צלעות !! לא ידעתי שיש לי צלעות... טוב להרגיש אותן ! שיהיה לנו יום מעולה !!!
שלכם תמיד,

הפי המתוקה, כבר כמעט שיצאתי

וראיתי את ההודעה שלך, למרות שהתייחסתי אל ההודעות שלך מאתמול בהודעה האחרונה שלי, את מתוקה. בעיקר צחקתי ונהנתי ממה שכתבת בסוף ההודעה. גדול. הצלעות. אני מבינה למה את מתכוונת. גם אני מרגישה אותן, בעיקר בבוקר. המשיכי ככה. בסוף, תרגישי את הכבד והטחול... (סתתתתתתתתםםםםם....) נשיקות

הפי יקרה../images/Emo68.gif

בחיי, את הכובע כבר הורדתי, כל הכבוד כבר אמרתי.... הלואי והייתי מצליחה "להדבק" ממך, אני כל פעם קוראת בשקיקה את הדיווחים שלך ושואלת את עצמי איפה מוצאים כוחות שכאלו? שמחה יחד איתך על כל התקדמות. רבקה

שלגיה**

New member
מעכשיו הפי נקרא לך "ספריבסית"

מהמונח צלעות בשר... אם יש משהו שגורם להרגיש רזים זה הצלעות...אני מדי פעם כדי להרגיש טוב ואל תצחקי עליי נוגעת בעצם בצוואר.
.ובצלעות ...כי עד עכשיו חשבתי שרק באף
יש לי עצם או במרפק...
קדימה לעוד צלעות חיוביות !
ממש גיאומטריה נהיית לנו כאן בפורום.
תצליחי !!

למעלה