אתמול היה מושלם1!!! חובה סקיצה של אבק דרכים

אתמול היה מושלם1!!! חובה סקיצה של אבק דרכים

אחד החידושים!!! לשחרר בהקדםםםםםםםםםםם!!!!

ציונעע

New member
חידוש מושלם מושלם מושלם !!!

באמת חובה סקיצה :) היה מושלם !! דודי אתה פשוט מלךךךךך

TAL BAR ZOHAR

New member
סיכום DOME../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

אין מה להגיד חוץ ממה שיש להגיד ! אני מודה ובגדול שאחד האכזבות הקשות שלי הגיעו לרמת ההפתעה הכי גדולה שלא ציפתי ואני מדבר כמובן על הסאונד הלא מקובל ברמת מועדון עכשווי וסטאנדרט מינמלי מחריד להפליא ולא תואם לרמת הסאונד שהייתה לדום בעבר !
זו גם הסיבה העיקרית שג'ואל לא לקחה חלק מהערב העצום הזה! אני בטוח שהקהל הבין את העניין כי מי שהיה שם הבין בדיוק שזה היה ממש בעיה ! עם זאת !!! (כמו אנשי פוליטיק קלאב וכאלה...) הקהל היה חדש צעיר בשילוב קהל בלייני מהעבר משולב במעריצים ואפילו חדשים קהל מרענן יפים חתיכים ובני ת"א שלא נברא ! היה לי הכי כיף לראות כמות עצומה של חברי הפורום היה פשוט נדיר לעוף איתכם!
דודי הביא את אחד הסטים החזקים אם לא הסט החזק ביותר! איזו בנייה של הסט?! איזה קטעים מפתיעים ואחד יותר חזק מהשני ! ים של קטעים חדשים והשמעות בכורה מתוך האלבום סולו העתידי שהולך לצאת לו למרות הסאונד הירוד של הדום היה אפשר להבין מה הולך לקרות לנו ב2010
דודי שרון במיטבו מאי פעם יחד עם ג'ואל עבדו על חידוש לזמרת "מרגלית צנעני" לקטע "אבק דרכים" משנות השמונים חידוש קצבי ומדורבק עם בס מתחכם,מפיל ועכשווי! בקרוב !!!!! פרטים מלאים על התוכנית שג'ואל התראיינה לערוץ ביפ בתוכנית "אל תשאל " בשבוע הבא ההרכב יככב בפבטיבל דאנס לאב טורקיה(איסטנבול) אתם יותר ממוזמנים לתגובות !

צודק...אמרתי לך כבר באחת ההודעות שיש שם בעיה

בסאונד ושווה לבדוק את זה.....אבל בסדר היה נדיררררר יאלהה סקיצה לאבק דרכים דחוווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף.....................................

TAL BAR ZOHAR

New member
ג'ואל "נערי שובה אליי" (אבק -ב-ק-ר-ו-ב-!../images/Emo240.gif

דודי שרון וג'ואל בקטע שמשאיר אבק ! טיז קצרצר לרצועה של ההרכב לשיר "נערי שובה אליי" (אבק דרכים) 2010 !!!!!! שבוע מקסים לכולם ! TAL BAR ZOHAR

ואייי תודההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פרפקטוווווווווווווווווווווווווווווווו

אור enjoy

New member
היה אתמול מושלםםםםםםםםםםם!!

הסט של דודי היה מטורףףףףףףףףףףףף פשוט!!! שילוב של החומרים החדשים עם קטעים נוסטלגיים היה מהמםםםםםםםםם כל כך נהנתי כל המסיבה הזו עברה לי כיאלו בדקה בא לי עודדדדד!! אין דברים כאלה באמת שאין דברים כאלה היה ממש מושלםםםםם !!! "אבק דרכים" הקטע החדש מדהים וגם הקטע החדש עם ניר פשוט להיטטטטטט!!!! אני מחכה כבר לשיחרורים של הכל ולאלבום החדש של דודי!!!!!

ציונעע

New member
חחחח הסעאה בשיר הרס אותי !

מחכה לשמוע אתזה באיכות .. כי הקול לא הכי ברור שם ! שבוע טוב לכולם איזה פתיחה הורסת לכל השבוע הזה <<<<<<<<<< מואה

נתייי4

New member
היה אתמול פשווווט מושללם

מסיבה לפרצווווווף!! אחת המסיבות הטובות שהייתי ..... דודי הרים ת'מקוווווםםםםםםםםם אין אין מילים, היה אלוווף דודי שרון יא מלך!

עינת TO GO

New member
היה נדיר אבל מה נדיר מפציץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

חצי שעה עשו עלי פוזות איזה מעצבנת הסלקטורית אעלק מקום של גייז וסלקטורית פחחח עליה קיצ נכנסנו אני ועוד 2 ידידים שלי שבקושי שומעים את הסטייל של דודי וג'ואל והם עכשיו כולה תביאי לנו שירים שלהם קיצור אין מישהו שלא מאהב בהם חיימשלי הם ! חבל שג'ואל לא הופיעה אבל זה היה ברור כי הסאונד באמת היה מזוויע ! לפחות עפתי על המוזיקה של דודי וכל החדשים שהוא שם רק בשביל זה היה שווה! טל שיחרורים ומייד!!!!!!אמרת נובמבר הגדול ושיהיו המון שיחרורים תיכף נובמבר נגמר ://// יאללללה חסר לנו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה