סיכום DOME../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif
אין מה להגיד חוץ ממה שיש להגיד ! אני מודה ובגדול שאחד האכזבות הקשות שלי הגיעו לרמת ההפתעה הכי גדולה שלא ציפתי ואני מדבר כמובן על הסאונד הלא מקובל ברמת מועדון עכשווי וסטאנדרט מינמלי מחריד להפליא ולא תואם לרמת הסאונד שהייתה לדום בעבר !
זו גם הסיבה העיקרית שג'ואל לא לקחה חלק מהערב העצום הזה! אני בטוח שהקהל הבין את העניין כי מי שהיה שם הבין בדיוק שזה היה ממש בעיה ! עם זאת !!! (כמו אנשי פוליטיק קלאב וכאלה...) הקהל היה חדש צעיר בשילוב קהל בלייני מהעבר משולב במעריצים ואפילו חדשים קהל מרענן יפים חתיכים ובני ת"א שלא נברא ! היה לי הכי כיף לראות כמות עצומה של חברי הפורום היה פשוט נדיר לעוף איתכם!
דודי הביא את אחד הסטים החזקים אם לא הסט החזק ביותר! איזו בנייה של הסט?! איזה קטעים מפתיעים ואחד יותר חזק מהשני ! ים של קטעים חדשים והשמעות בכורה מתוך האלבום סולו העתידי שהולך לצאת לו למרות הסאונד הירוד של הדום היה אפשר להבין מה הולך לקרות לנו ב2010
דודי שרון במיטבו מאי פעם יחד עם ג'ואל עבדו על חידוש לזמרת "מרגלית צנעני" לקטע "אבק דרכים" משנות השמונים חידוש קצבי ומדורבק עם בס מתחכם,מפיל ועכשווי! בקרוב !!!!! פרטים מלאים על התוכנית שג'ואל התראיינה לערוץ ביפ בתוכנית "אל תשאל " בשבוע הבא ההרכב יככב בפבטיבל דאנס לאב טורקיה(איסטנבול) אתם יותר ממוזמנים לתגובות !