אתמול היה פה חוג בית
טוב, נתחיל בזה שבבוקר תלו וילונות ברוב הבית, אז כל הבוקר הלך, והתחלתי לעבוד רק בצהרים.
היה פה חוג בית והיינו כ-15 איש. זה היה אמור להיות כיבוד קל בהפסקה, לא ארוחת ערב.
קניתי פיצות קטנות ובורקס בעלי פילו של מעדנות, שאותם הייתי צריכה רק לאפות.
המשכתי בשתי פשטידות: פשטידת בצל טעימה ופשטידת תפוחי אדמה עם גבינות. שתיהן זכו להצלחה.
לצדם הגשתי מקלות גזר ומלפפון בספלים גדולים, אגרטל עגלגל מלא עגבניות שרי וקערה עם זיתים מעורבים.
אחר כך הכנתי עוגת שוקולד טובה, ו - עוגת סברס. איך עוגת סברס? אז ככה: רציתי להגיש
סברסים וקניתי (קלופים) ביום שישי. פתאום שמתי לב שאין מספיק. חיפוש מהיר בסביבה
לא העלה סברסים קלופים, אז היה צריך לעשות משהו עם מה שהיה. לקחתי את המתכון
של הבחושה של אורני והכנסתי פנימה 3 כוסות קוביות סברס. הרגישו את הגרעינים כמובן,
אבל זה היה מעולה. אנשים מאוד התלהבו. אה זה גם היה די צהוב...
לבסוף הכנתי את הגלידה האלמותית של ציבי (תרכיז חלב ממותק תמיד בבית, מאז שלמדתי
להכין. לא יאומן), הפעם עם פירורי שוקולד. לצד זה הוגשו תאנים.
לא צילמתי, אבל שמחתי שהצלחתי להיכנס למטבח ברצון ולעבוד ברצון ובעיקר - לעשות יותר
ממה שמצופה. פעם הייתי כך כל הזמן. בזמן האחרון איבדתי את זה. היה כיף.
טוב, נתחיל בזה שבבוקר תלו וילונות ברוב הבית, אז כל הבוקר הלך, והתחלתי לעבוד רק בצהרים.
היה פה חוג בית והיינו כ-15 איש. זה היה אמור להיות כיבוד קל בהפסקה, לא ארוחת ערב.
קניתי פיצות קטנות ובורקס בעלי פילו של מעדנות, שאותם הייתי צריכה רק לאפות.
המשכתי בשתי פשטידות: פשטידת בצל טעימה ופשטידת תפוחי אדמה עם גבינות. שתיהן זכו להצלחה.
לצדם הגשתי מקלות גזר ומלפפון בספלים גדולים, אגרטל עגלגל מלא עגבניות שרי וקערה עם זיתים מעורבים.
אחר כך הכנתי עוגת שוקולד טובה, ו - עוגת סברס. איך עוגת סברס? אז ככה: רציתי להגיש
סברסים וקניתי (קלופים) ביום שישי. פתאום שמתי לב שאין מספיק. חיפוש מהיר בסביבה
לא העלה סברסים קלופים, אז היה צריך לעשות משהו עם מה שהיה. לקחתי את המתכון
של הבחושה של אורני והכנסתי פנימה 3 כוסות קוביות סברס. הרגישו את הגרעינים כמובן,
אבל זה היה מעולה. אנשים מאוד התלהבו. אה זה גם היה די צהוב...
לבסוף הכנתי את הגלידה האלמותית של ציבי (תרכיז חלב ממותק תמיד בבית, מאז שלמדתי
להכין. לא יאומן), הפעם עם פירורי שוקולד. לצד זה הוגשו תאנים.
לא צילמתי, אבל שמחתי שהצלחתי להיכנס למטבח ברצון ולעבוד ברצון ובעיקר - לעשות יותר
ממה שמצופה. פעם הייתי כך כל הזמן. בזמן האחרון איבדתי את זה. היה כיף.