אתמול (היום?) בשלוש בלילה
חזרתי הביתה, ונתקפתי פתאום בצורך מטורף לשמוע את "פשוט להיות". לאידע, זה בער לי פתאום. ואחרי שהקשבתי לדיסק חשבתי לעצמי "וואו, איזה דיסק מדהים". האלבום הכי יפה של דנה, לדעתי. אחד מהאלבומים הישראליים הכי יפים בכלל. בפעם הבאה שאנשים יגידו לכם שדנה לא יודעת להלחין (והם נורא אוהבים לעשות את זה
) תשלחו אותם לשמוע את הדיסק הזה.. "כמה שזה טוב / להיות קרוב / שנינו / לאהוב / כמה שזה טוב / להיות פשוט / פשוט להיות עכשיו". וכמה שזה פשוט ככה זה נכון, וככה זה יפה. יום אחד, כשיהיה לי חבר, אני ישמיע לו את השיר הזה, כי זה באמת אחד מהשירים הכי יפים ונוגעים שיש. מה שאי אפשר להגיד על "מותר"
. סורי, אבל אני לא יכול להחזיק את עצמי יותר. כאילו, נכון- פורום דנה ברגר, אז זה המקום להגיד עליה רק דברים טובים, אבל בכל זאת: הסינגל הזה עושה לי גירודים והקאות. ברצינות. זה שיר מעפן. המילים קלישאתיות ברמות שקשה לתאר, חוץ מהפזמון שצרויה להב בטח כתבה. הלחן אמנם מרגש בפזמון, אבל הוא באמת לא ממריא. השיר פשוט משעמם אותי בהאזנה שלישית. והקליפ? מה בדיוק נסגר עם זה? היא מנסה לרגש בכוח, וזה פשוט לא הולך. וזה לא כאילו היא לא יכולה אחרת. ולא נעים להגיד, אבל אני מרגיש שאם כל האלבום הולך להיות כ"כ פלגמטי ושטוח אז אני אוותר עליו. וזה חבל, כי דנה היא עדיין הזמרת הישראלית האהובה עלי, רק שאני איבדתי אותה (או שהיא איבדה אותי) ב"תוך כדי תנועה". ויש לי ציפיות ממש גבוהות מ"יום יום". אני רק מקווה שאני לא הולך להתאכזב. שוב.
חזרתי הביתה, ונתקפתי פתאום בצורך מטורף לשמוע את "פשוט להיות". לאידע, זה בער לי פתאום. ואחרי שהקשבתי לדיסק חשבתי לעצמי "וואו, איזה דיסק מדהים". האלבום הכי יפה של דנה, לדעתי. אחד מהאלבומים הישראליים הכי יפים בכלל. בפעם הבאה שאנשים יגידו לכם שדנה לא יודעת להלחין (והם נורא אוהבים לעשות את זה