אתמול היו לי קצת חרדות

ShukyD

New member
אתמול היו לי קצת חרדות

מן טרום התקף כזה קצת קשיי נשימה ולחץ, אבל זה עבר יש איזה משהו שמציק לי שיושב לי בחזה שאני לא יודע מה הוא וזה רק מצטבר יותר בכל אופן כתבתי משהו, אז אני מצרף אותו להודעה.. יום טוב

דולידול

New member
היי לך...

קראתי את כל מה שכתבת ואכן דברים קשים וכואבים
זה נורא מבאס שלא יודעים בדיוק מה קורא בפנים בתוכנו ויש לנו לפעמיים רגשות לא נעימים ותחושות עצובות שלא מוסברות, דכאון לא מובן שקפץ לבקר, חרדה דופקת בדלת... לדעתי על תשבור את הראש יותר מידי כדי להבין מה בדיוק מציק, זה יכול לשגע אבל גם לא להתעלם כלומר לא לעצור את החיים כדי להבין מאיפה הלחץ הזה בחזה להמשיך לחיות ולעשות ואולי אתה תדע מאיפה זה בא ואולי לא, אני הייתי כן ממליצה לך לדבר אם משהו כי נראה שהרבה דברים מפרעים לך, ולמה לך לחיות חיים מבאסים הרי תרצה איכות חיים אם כמה שפחות עצב, כעס, רחמים עצמיים ובדידות. לדעתי חמוד אתה פשוט גודל וההתבגרות מפחידה אותך, אתה רוצה להשאר ילד, מוגן ואהוב שמטפלים בו וחלק מהגדילה שלנו זה להתנתק להיפרד וזה מאוד קשה אני בהחלט מבינה אותך, אולי משהו מקצועי יוכל לעזור לך בזה. זוהי דעתי האישית ויכול להיות שאני טועה, אז קח רק מה שמתאים לך.

ShukyD

New member
תודה רבה על התגובה

יש סיכוי שאת צודקת אבל מישהו מקצועי ניסיתי כבר וזה לא עוזר כל כך גם אין לי עם מי לדבר, אני די בודד אין לי בנאדם שאני יכול לשבת ולדבר איתו

דולידול

New member
תשמע חמוד..

לפעמיים לוקח זמן למצוא משהו מקצועי שאתה מרגיש טוב איתו, מתחבר אליו, לא תמיד האדם הראשון או השני שפגשת יכולים להתאים לך, אל תתיאש תנסה שוב ושוב.. אם בכל זאת לא בא לך, תנסה להרשם לאיזה חוג, או סדנא שמענינת אותך, אולי שם תמצא מישהו שתוכל לדבר איתו. לפעמים אנחנו נחשפים לאנשים זרים שמרגישים איתם מאוד קרובים וזה מדהים כמה שהם יכולים לעזור. וחוץ מי זה יש לך עם מי לדבר אנחנו כאן לא? שולחת לך

למעלה