אתמול הייתה לי הבנה...

vashti72

New member
אתמול הייתה לי הבנה...../images/Emo8.gif

נסענו לבקר את גיסתי שילדה בבי"ח (לידה שהיו בה המון סיבות למה אני לא רוצה ללדת בלידת בית) היינו שם שעתיים ובדרך חזרה פתאום הרגשנו שנינו בדיכאון... הרגשתי שעצם בית החולים מכניס לפחדים ולקושי ואיך אפשר בכלל ללדת ככה נורמלי - הרגשתי כאילו בגוף יש לי זרימה שלילית (אדרנלין אולי...) שמביאה ללחץ ולדופק מוגבר וחרדה. המעניין שבעלי הרגיש אותו דבר אבל לקח את זה לכוון שונה לגמרי. אותי זה חיזק לכוון לידת בית, והוא הרגיש פתאום את כל החרדות ואולי בכל זאת עם רופא וכולי. זה הדגיש לו את כל מה שיכול להיות רע! - ודווקא הוא אתמול אמר לי שאינטואיטיבית לידת בית נשמעת לו יותר טובה...

mise

New member
זה חלון הזדמנויות!

שבו ביחד, קראו חומר על לידות, קראו סיפורי לידה, תעבדו את התחושות ואת האינפורמציה ואז תגיעו לידי החלטה שתכלול את הכל.

vashti72

New member
האמת שהקראתי לו אתמול כל הדרך...

את הספר של אילנה. בגדול הוא כבר היה ממש בעד לידת בית.. ואז בית החולים עשה לנו תחושה כזור קשה, ברר... אבל הוא אמר שאני אקבע פגישה עם מיילדת ואז נחליט... חשוב לי שזו תהיה החלטה של שנינו ולא רק שלי.

mise

New member
תקראו עוד ספרים.

מה עם לידה פעילה? מה עם תתני לו לקרוא קצת שרשורים מעניינים בפורום? למשל, יש את השרשור הזה על היולדת ממאיר, שרצתה לידה טבעית והכשילו לה אותה, יש שם משהו מעניין שכרמית כתבה בעניין המוניטור והמדדים בזמן צירים. תני לו לקרוא את זה.

vashti72

New member
מיד רצתי לקנות את הספר - הוא מרתק

קודם אני אקרא ואז אני אעביר לו את הדברים הנבחרים... תודה על ההמלצה

tonti

New member
ככה בדיוק קרה גם לי

זה היה עוד בהריון הראשון. הלכתי לבקר את גיסתי ויצאתי בוכה.

mamadan

New member
מחזקת את ידייך ../images/Emo24.gif

כשתגיעי להחלטה לא יהיו לך ספקות.. בהצלחה!

למעלה