* אתמול הייתי באיכילוב. לא הכרתי אף

רוייקו

New member
* אתמול הייתי באיכילוב. לא הכרתי אף

לא אחד ההמונים שהיו שם. הגעתי באיחור רב והייתי מספר 20. אחרי הגיחו עוד עשרה בערך. המון. פשוט המון מנותחים. היה שם גם בחור צעיר, גבוה, רזה לחלוטין. הוא עבר VBG לפני 8 שנים בשרון וירד הכל. הוא לא רופס ולא כלום. פשוט רזה ככל הרזים. הוא בא לבקש מסובחי להוריד לו את הטבעת ומרגיש שזה מה שהוא רוצה חד וחלק. לא היה עם מי לדבר. הוא לא ממש רצה לשתף אז לא אמרתי כלום. לדעתי, הסיכוי שישמין כמעט ודאי. גם סובחי הציע לו לא להוריד, אגב. זהו. לפי מה שהבנתי, באיכילוב ואסותא (מנותחים של סובחי באסותא) נותחו כ 4000 מנותחים ורק אולי אחוז אחד מתוכם יודע על קיומו של הפורום. הרגשתי שם מן תחושה מוזרה אתמול... כל הזמן אני פועל פה ברשת בתחום הזה ובוכתה ענקית של אנשים שהייתה שם אתמול לא מכירה ולא יודעת בכלל.. מצד שני, יש גם צד חיובי לאינטימיות של הקבוצה הקטנה פה, לא ? שיהיה יום טוב לכולכם, רוייקו

ronnymp

New member
רוייקו - לא הבנתי ... ../images/Emo5.gif

אז עשית לנו שם יחסי ציבור - או לא
האם לצפות פה לזרם מנותחים חדשים - או שאפשר לצאת למנגל בחג
רוני

Ofericko

New member
בּוּחטָה, רוייקו, בּוּחטָה! ../images/Emo8.gif

"הוא בּיכָּה את מר גורלו." "היא בּיכתָה את הפרידה." "הפרידה בּוּכתָה." אי לכך ובהתאם לזאת, על מנת לציין כמות גדולה ומקובצת אומרים "בוחטה" במלעיל ולא "בוכתה" במלרע. עד כאן פינתו של אבשלוש חום "רגע של עברית". ולעניננו, מיכל ואני מצאנו כאן בתפוז פורום מגובש ותומך ומן-הסתם ההגיון אומר שככל שהקבוצתיות מצומצמת יותר - כך היא תהיה מגובשת ואינטימית יותר. אך נראה לי שעם זאת, מצטרפים חדשים על תקן קבוע יכולים להעשיר את הפורום בנסיונם האישי כמו גם להתעשר בעצמם מנסיון הותיקים. וממילא יש לצפות ש"מסתננים" ו"עוברי אורח זמניים", אשר היינו סוברים שיפגעו בקבוצתיות ובגיבוש, לא ימצאו את מקומם במשפחה שלנו ויחלפו. כולנו היינו פעם פעם ראשונה בפורום. רק אם נחשוב על כל האנשים הנהדרים כאן שהיו פעם ראשונה בפורום ולא היו מתקבלים בברכה - שכ"כ מאפיינת את הפורום... אני זוכר את הפעם הראשונה שכתבתי כאן, שלא הייתה מזמן יחסית לאחרים, וכמעט נפלתי מהכיסא ממבול התגובות האוהדות שקיבלתי. "לא צִיפֶּתִי" כמו שמיכל אומרת. יאללה, סיימתי את מנת הפילוסופיה היומית שלי. תשמרו על עצמכם, Ofericko במלרע.....

ronnymp

New member
אבשלום .. אההה ../images/Emo52.gif עופר .....

"בוחטה" - או אולי "בוכטע" ...........
בכל מקרה - רציתי לאחל לשניכם חג שמח עם המון המון
ו-
ו-
ולא לשכוח גם
תלות המון
פעם שמעתי סיפור נחמד על קיבוץ עמיר בצפון שחגג 70 שנה להווסדו אז עשו שם ביום העצמאות ערב כחול לבן ..... מזה ערב כחול לבן .... |
ראו המון סרטים כחולים - ואכלו בשר לבן ..... אז שכולנו נבלה לאור ה-
, עם המון המון המון
+
ואח"כ עם
+
שאחרי ...... איחולי חג שמח לכווווולם כאן ככל שרק אפשר לאור המצב העגום ..... רוני

Ofericko

New member
"בוכטע" זה כבר כניסה לתחום היידיש..

ואתה ל-א ר-ו-צ-ה להיכנס לשם. למעשה, עם התזונה העכשווית של מיכל אנחנו רואים סרטים לבנים ואוכלים בשר כחול.... ככה שזה יותר ערב לבן-כחול.

שרה16

New member
רוייקו.........

התחושה שציינת ,נראה לי מלווה את כל אנשי הפורום בהמתנה לצילום,ניפוח זה או אחר ביין המוני ישראל בבתי החולים...... יש גם טוב בתחושת ה"סנוביות", שאתה חלק מחבורת אנשים נפלאים שלא לכולם יש את הקוד הסודי למקום מפגשם........ לי אישית טוב באינטימיות זו (למרות שאני יודעת אישית ,על הרבה מאד -{הי ב...אם אתה צופה..}שבאופן קבוע קוראים את כל הכתוב בפורום באדיקות מבלי להכנס...). ולכל אלו שבכל זאת מהססים,אתם מוזמנים בכייף!!!!!! שיהיה חג שקט! שרה

למעלה