אתמול הייתי באירוע

karoleking

New member
אתמול הייתי באירוע

וגם שלשום. וב-2 האירועים אפילו לא השמיעו את שלומי פעם אחת.
. לא מבינה את זה. דווקא מזרחית היה בלי סוף. אבל שלומי, אין זכר. אבל בדרך חזרה, בשעה 12:30 בלילה זכיתי לשמוע את הביצוע המדהים הזה ברשת גימל: וכמובן שעד שהשיר לא נגמר, לא ירדתי מהאוטו.

לכל אירוע שאני מגיעה

אני מייד ניגשת לתקליטן ומבקשת שישים שיר של שלומי שבת אני נותנת לו מספר שירים שיבחר מתוכם וישים אחד או שניים בדרך כלל הם שמים שיר ואז אני רגועה תנסי לעשות זאת בפעם הבאה

גם אני אתמול הייתי בארוע......./images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אך כולו היה שלומי שבת..כן בלייב אז ככה בארוע של עמותת עטלף שתומכת כל השנה בשייטת 13 בקטע האומנותי עלו אלי ומריאנו ..קרעו אותנו נאומים וכו והדובדבן שלמה המלך!!! שנתן כהרגלו הופעה מדהימה ...וגם לאחר שניים או שלושה הדרנים הקהל שברובו לוחמים מלח הארץ ! ביקשו עוד ועוד ושלומי כמו שאתם מכירים..ענק העלה את אחד החיילים למיני דואט בשיר מחפש " ואם שואלים אתם מה לי ולארוע מכובד שכזה במקום סודי שאפשר להכנס רק עם אשרת כניסה אז ככה ביתי הילה שרתה שרות מלא בשייטת אז כשאלה אם אני רוצה ל א קשה לנחש !כמובן .!!..הייתה התשובה

חיים חיון נשמה../images/Emo24.gif

כיף לשמוע שנהנתם! וכיף לשמוע שזה האיש המיוחד שבחרנו לאהוב. בהתנדבות!!!כמה כיף לשמוע וכמה לא מפתיע. חיים
!!!

למעלה