אתמול הייתי בהופעה

אתמול הייתי בהופעה

של אינפקציה בבארבי.. זו ההופעה הראשונה של אינפקציה שאני הולכת אליה... והיה בלאי... כאילו נהנתי והכל, אבל לא שרו אף שיר מהדיסק החדש כי הוא התקלקל, וגם גיל הקהל הממוצע היה נורא נמוך... זה ככה תמיד? יש כאן עוד מישהו שהיה אתמול?

הייתי שם.

בדרך כלל זה חצי-חצי. אבל בגלל שרוב הלהקות שהופיעו אתמול היו יותר לנוער אז זה יצא שכל האולם היה מלא באנשים צעירים יותר. וההופעה הייתה קצרה מדי. -.----

לא, זה היה שונה

כי זה לא היה נטו אינפקציה, זה היה ערב הופעות והיה ברור שהם לא יהיו במיטבם. תבואי להופעה מלאה שלהם ותראי מה זה.:)

משהו שאני חייב לציין בקשר להופעה...

הזאת. למרות שזה היה מופע התרמה ממתי אינפקציה מופיעים עם להקות כאלה?! כאילו שייגצ?! ביט69?! USLESS ID ?! זה להקות שלדעתי לא מתאים לאינפקציה להופיע איתם כאילו אוליי יוסלס כי יש להם מוסיקה מקפיצה וגורמת לפוגואים נחמדים בקהל אבל לשייגצ יש מוסיקה משעממת שחוזרת על עצמה וזה היה ככה בכל ה4-5 הופעות שראיתי שלהם. ביט69 אני לא אוהב לדבר עליהם. וכאילו אינפקציה זה הקהל המיוחד שבכל שיר יודע שיבוא משהו חדש ומרגש אחר!!! טוב הייתי חייב להוציא קצת מירמור.

צודק אבל..

בכל זאת, כל מי שהופיע בא במיוחד בשביל לעשות כבוד לצח [שמי שלא יודע, זו הייתה הופעת התרמה בשביל לעזור לו עם המחלה או משהו..]. בגלל זה גם אם רוני סופרממוסחרת הייתה מופיעה, הם היו באים, אני חושבת.

כן זה נכון...

כל הכבוד לכל הלהקות והקהל שהגיעו! אבל לאינפקציה יש רושם\אופי אחר.

פרקשון

New member
אף אחד לא מדבר על הפורנו שהיה שם?

ולחשוב שביט69 היו בקהל וצפו בזה

למעלה