אתמול הייתי בחתונה ורציתי להמליץ

אתי@

New member
אתמול הייתי בחתונה ורציתי להמליץ

לכם לא לקחת את:
קייטרינג - מלח הארץ. אוכל בינוני, מבחר מצומצם וכמויות קטנות של אוכל. מלצרים מרושלים ואנטיפתים ושירות גרוע (מאוד מאוד רציתי לשתות דיאט קולה, אבל כנראה הייתי צריכה לקפוץ לקיוסק הקרוב!).
בר אקטיבי - up side down, אלכוהול גרוע ביותר.
DJ - זברה. מעברים גרועים בין השירים, סדר שירים גרוע בלי קשר בין שיר לשיר, סאונד על הפנים. אני מצטערת שאני כ"כ שלילית הבוקר
אבל רק רציתי להזהיר אתכם...

אתי@

New member
אה, וכנראה בהשראת החתונה אז גם

חלמתי חלום...
אני הולכת למדידה והשמלה שלי ממש לא מה שרציתי - היא סגורה מקדימה וממש בלי צורה. בנוסף, מיכל המעצבת אומרת לי שאי אפשר בשום אופן לעשות גב חשוף ואני מתחרפנת וכמעט בוכה
שם במקום. אם לא הייתי מתעוררת, בטח הייתי בוכה (בחלום כמובן). לאחרונה תדירות החלומות הולכת ומתגברת - וזה ממש מבהיל... אתן חושבות שאני הולכת ומשתגעת לאיטי

*שיר

New member
זה בסדר, את בחברה טובה... ../images/Emo1.gif

חלומות כאלה זה חלק בלתי נפרד מהעניין. בן זוגי אפילו חלם אתמול על רשימות המוזמנים באקסל...

אתי@

New member
זה אומר שגם הוא כבר מתרגש ../images/Emo35.gif כי

תמיד הגברים מכחישים כל קשר רגשי לארוע הזה ("אני? אני רק אורח...").

ababab

New member
הצילו!!!!!!!!!!!!11111 ../images/Emo53.gif

החתונה שהיית אתמול היתה בעדן?????????? כי לקחנו די גי מזברה, התרשמנו ממנו לטובה, אבל בפגישת עבודה הוא טיפה איכזב. ואני יודעת שהיה לו אתמול אירוע בעדן ואפילו חשבנו לקפוץ לראות אותו ולא יצא. האם זה הוא? ממש ממדאיג ומלחיץ, מה היה לא טוב בו..בבקשה תפרטי יותר? איזה סוג מוסיקה הוא שם?

אתי@

New member
אני ממש מצטערת לשמוע ואולי אני

טועה והכל עניין של טעם. החתונה אתמול היתה בגן הפקאן ברמת הכובש. לא כ"כ אהבתי את סגנון המוסיקה, אבל זאת דעתי המאוד אישית ויהיו כאלה שיחלקו עלי. בכל אופן, לא סגנון המוסיקה עושה את התקליטן, אלא דברים אחרים. מה שלא אהבתי זה הסאונד שלו (המון בומים) וגם המעברים בין השירים לא היו טובים. לפי דעתי צריך להיות איזה קשר או התאמה מינימלית בין שיר לשיר ושם פשוט לא היתה התאמה כזאת ולכן המעברים היו די חובבניים. שוב, הכל עניין של טעם ואלוי מה שאני לא אהבתי, אתם תאהבו, ככה שפשוט אולי תבדקו שוב בלי לחץ
טוב?

ababab

New member
תודה

קצת נרגעתי אחד זה לא הדי גי שלנו כי הוא היה אתמול "בעדן על המים" וזה נורא משפיע איזה די גי אפילו אם זה אותה חברה כל די גי שונה. לגבי הסאונד , חבר שלי הרגיע אותי שזברה משתמשים במערכת הסאונד של "עדן" (שם אנחנו מתחתנים) אז אני מקווה לסאונד. ולגבי סגנון המוסיקה זה באמת טעם אישי, וגם תלוי מה החליט הזוג המתחתן אולי הם הכתיבו לו מה לשים. אז אני מקווה לטוב...כי עלינו הוא עשה רושם נחמד והשמיע לנו מוסיקה כיפית..חוץ מזה אני סומכת על חברים שלנו שיעשו שמח בכל מקרה

אתי@

New member
אני ממש שמחה לשמוע ../images/Emo13.gif

ואני מצטערת אם הלחצתי אתכם...

אתי@

New member
גן הפקאן ברמת הכובש - המקום מאוד

יפה (בעיקר החלק של קבלת הפנים).

למעלה