אתמול הייתי במפגש

netnelaa26

New member
אתמול הייתי במפגש

מפגש של אנשים באמת מקסימים שלא שופטים אותך כמו שכל חברה בדרך כלל רגילה ונותנת לך להרגיש הכי טוב שרק אפשר אבל........ הייתי צריכה להירגע איזה 50 דקות ולהגיד לעצמי את חייבת נטלתי כמובן את הכדורים שהייתי צריכה שאני בטוחה שבלעדיהם כבר הייתי מוצאת את עצמי מחוץ למפגש ובוכה לחברה שלי שאני רוצה הביתה לצערי גם שתיתי המון יין המוןןןןן וערבבתי משקאות ובלעדתי את הכדורים עם היין שזה יהיה לכך השפעה יותר חזקה כמובן שהיו רגעים שהייתי צריכה להתסגר בשירותים ולהירגע ולהגיד שאני צריכה ללכת להתפנות או להיות באיזה מקום ולנשום אוויר ולצאת החוצה מדיי פעם חס וחלילה לא באה בטענות לאף אחד המפגש היה מקסים האנשים היו מדהימים אבל...... זה משהו שדפוק בי שלא נותן לי באמת לעשות את מה שאני רוצה וללתת לעצמי הזדמניות כמו שמישהו יחבק אותי וילטף אותי הפחד בי שולט כל כך חזק שאני מפחדת מכל תזוזה שאני עושה או שעושים לי גם כשייבתי בחברת אנשים כמובן לא דיברתי וכל הזמן ההייתי מקופלת בכדיי שלא ישימו לב שאני פה היו רגעים שכאשר הייתי במצב של שתיה וכדורים הרגשתי שאני יכולה קצת להשתחרר אבל זה כזה מזוייף כאילו זאת הריי לא אניייייייייייייייייי הרגשתי לבד והאשמתי את עצמי ואת המחשבות שאולי לא רוצים אותי למרות שאני יודעת שכן אבל אלו המחשבות שלייייייייי ורק למי שיש לו הפרעות חרדה יכול להבין אותייייייייי אני חושבת שהיום אני כבר לא במצב רק של הפרעות חרדה ולהסתגר בחדר ולא לצאת פשוט יצרתי לעצמי מעגל בתוך תוכי שזועק לעזרה ואי אפשר להכנס כי אני עצמי לא יודעת איךךךךךךךךךךךךךךךךך גם כשאני חשובת שאני מרגישה הכי פתוחה שאפשר אני מרגישה שעדיין משהו חוסם אותי ולא נותן לי להשתחרר ואז אני מגיעה למצב שאני באה לחדר ובוכהההההההההההההההההה פשוט בוכההההההההההההההההה לפחות ככה זה משחרר אותי לכמה רגעים טובים אולי יש כאלו שיגידו מזה השטויותה אלו היא לא רוצה לעזור לעצמה בכללל או היא אוהבת שמרחמים עליה זה בסדר אני לא אפגע עם יש אנשים שחושבים ככה פשוט זה פורום וזה הדבר היחיד שעוזר לי אישית להשתחרר ואני מודה לכולם אם בכל זאת ישנם אנשים שבכל זאת קראו את מה שכתבתי נתנאלה

למעלה