אתמול הייתי בסרט השיבה מהודו

Hadar p

New member
אתמול הייתי בסרט השיבה מהודו

עם אמא שלי אחותי וסבתא שלי..... אי נהנתי מהסרט, אחותי אמרה שהספר יותר יפה.....אמא שלי אהבה וסבתא שלי.....לא מי יודע מה.... בכל מקרה לטעמי הסרט נחמד מאד, קצת נופים,ריקשות, ילדים נדבקים בשביל כסף...נו הודו! ו...אקי אבני בערום, ריקי גל שחושבת שהיא בת 20 ועוד כל מיני! לדעתי סרט נחמד מאד!

תראי, ריקי גל לא בת 20 אבל

ראינו השבוע בטלויזיה חלקים נכבדים מהציצים של הגברת ודני אהובי ציין שהיא סקסית להחריד באותו מעמד שתקתי אבל לכן אני אומרת שהבחור צודק. היא סקסית ונשית. ולא חכמה גדולה להיות בשנות העשרים חוכמה גדולה להגיע לגיל 50 ולהיראות ככה.

אתי@

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך../images/Emo70.gif גם לדעתי היא

חתיכה יחסית לגילה ויחסית לצעירות ממנה.

מיכלכהן

New member
ריקי גל לא מפרסמת מכון לניתוחים

פלסטיים? נדמה לי שכן.. לא שאני נגד, אבל נראה לי שלריקי גל עזר גם המנתח...אני לאיודעת אם לחזה, אבל נראה לי שלפנים..

מפרסמת את "רונית רפאל"

ובתור עובדת לשעבר בחברה- אני גם יכולה לומר שהיא השתמשה בשירותי היופי לא מעט.... למרות זאת לדעתי היא נראית פצצה, פשוט אל תחשבו שזה טבעי....

Hadar p

New member
נכון! גם אתמול אמרתי שהיא נראת מעול

מעולה יחסית לגילה ושהיא סקסית וחטובה ונראת מעולה.... פשוט סצנות המין ובכלל המשחק והלבוש הצמוד.....לא יודעת נראה קצת מתלהב לטעמי!

נו..הדר בגילך את צריכה כבר לדעת

סקס הוא חלק בלצתי נפרד מהחיים אולי אם היו מ שכילים ומראים את החיים כפי שהם באמת בסרטים הישראלים אולי אז אפשר היהי לקרוא לקולנוע הישראלי קולנוע. מעניין שבסרטים זרים אף אחד לא חושב כאלו דברים לדגומא ג´סיקה לנג שהאי יותר מבוגרת מריקי גל כמו גדולה פותחת את הרגליים ונראית על המסך גדולה מהחיים אבל לה יש מקדם פרוטקצהי - היא לא ישראלית ולא מודדים אותה לפי ניתוחי הפלסטיק שהיא עשה או גודל הציצים שלה. המשחק שלה בסרט נראה מאוד מאוד מרגש.

Hadar p

New member
תראי אני גם מושפעת מכתבה בעיתון

מעריב נדמה לי שקראתי ראינו אותה על הסרט וכבר אז היא נראתה לי משדרת OVER סקס! אני לא נגד נשים מטופחות להפך ולא נגד ניתוחי פלסטיק למינהם אם משהי מרגישה שזה מה שהיא רוצה-"טפאדל" פשוט נראה לי שהיא חושבת שהיא עדיין בת 20. צריך לעשות הפרדה זה ממש לא קשור למשחק שלה שהוא בהחלט היה טוב. אני פשוט סולדת מנשים בנות 50 שעושות הכל אבל הכל כדי להראות בנות 20 לדעתי זה לא לעניין. לכל גיל יש את היופי שלו! כל זאת לדעתי כמובן!

יעלי2

New member
עם כל הכבוד................

ריקי גל לא חושבת שהיא בת 20 בסרט. היא משחקת אישה בת 50 שמפתה או מתאהבת בבחור צעיר ממנה.

למעלה