אתמול הייתי בפארק לאומי בר"ג

Xylophone

New member
אתמול הייתי בפארק לאומי בר"ג

וראיתי עצם עגול כתום בשמיים. זה היה בערב והוא זהר בכתום. הוא עמד במקום כמה דקות ואז הוא התחיל להתכבות וליפול כמו אבן. נראה היה כאילו הוא נפל לגדה השניה של האגם. (אני הייתי ליד החומה של הספארי למי שמכיר את האזור) הלכתי לגדה השניה ולא היה שם כלום. הוא התכבה לחלוטין כשהוא נפל. אבל אם הוא לא נפל לגדה השניה הוא נפל כנראה לבתים שבצמוד לפארק. היה שם חשוך ולא העזתי להסתובב שם לבד.

תן עוד פרטים

באיזה שעה זה היה ומה נראה לך שקרה לו, הוא נפל או נחת? איזה אתה מעריך שהוא היה? באיזה כיוון הוא היה, ת"א? ד"א אני גם מהאזור ויצא לי לראות לפני חודש גם אורות מוזרים בצבע אדום.. לדעתי הם מסתובבים באזור ת"א המרכז...יש הרבה דיווחים מת"א..

Xylophone

New member
זה תני

וזה היה ב-7 וחצי בערב בערך. נראה היה שהוא נפל. בכיוון רמת גן בשכונה שליד הפארק. והוא היה כתום לא אדום.

../images/Emo88.gifנישמע כמו ניסוי צבאי

סימו לב שבמקביל היה את אותו הניסוי בנוי יורק !!!!

mulder x

New member
נור תאורה צבאי

אתה לא היחיד שראית את זה וזה בוודעות נור שירה איזה חייל משועמם ברמת החייל הנושא כבר נבדק

אני לא דואג גבר

פשוט מוזר שהוא לא עונה לך כנראה אסור לו כי הוא איש צבא לא אחי?

לא יודע אם הוא איש צבא, לי אישית ממש לא נראה.

איש צבא לא יגיע לפה רק לדבר - זה פורום, זה מקום לקיים דיונים-שיחות.. על אנשים צבא ישנם איסורים רבים - והשגחה רבה. בצדק - בטחון הצבא חשוב, ומעל הכל.

מסכים איתך במאה אחוז

אבל לא נראה לך תמוהה שפתאום במקרה הוא לא עונה לך? זה חשוד חבל על הזמן אלה אם כן הוא בסוף יגיב לך

אם יגיב, ויטען טענות זאת זכותו.

אך להוכיח - מה שהפורום בזה מבקש בקפידה מכל אדם המגיע ומציין דבר מה, זאת לא חובתו - אלה זכותו בלבד. אך אם ולא יוכיח את הטענות שלו - הוא ישאר כאדם הטוען טענות בלבד. וטענות חביבי לא חסר בעולמנו הגדול, לכאן או לכאן.

למעלה