אתמול הייתי בקניות וראיתי דבר חדש

אתמול הייתי בקניות וראיתי דבר חדש

שיצא: ארוחת אורז. זה יצא ב- 4 סגנונות שונים וזה בכשרות מהדרין של הרב עובדיה. בעצם, כל דבר שמגיע לצפת כבר לא כ"כ חדש
אז בהחלט יכול להיות שאתם מכירים את זה
יש את זה בסגנון מרוקאי, סגנון הודי ועוד איזה 2 סגנונות ששכחתי מהן. הכנתי את זה היום (בסגנון המרוקאי) והיתרון שיש בזה: האורז כבר מבורר, כל התבלינים כבר בפנים ורק צריך להוסיף מים. החסרון: טעים סתמי מדי, לדעתי בכל אופן. האורז שאני מכינה לבד הרבה יותר טעים. מחיר: 14.45 כמות: 750 גרם (כתוב על האריזה שזה ל- 8 מנות גדולות).

אגב, שימו לב:

על העטיפה האחורית כתוב שהאורז לאחר בירור. אבל על הבקבוק עצמו כתוב: יש לברור לפני השימוש לכן, נא לשים לב לזה ולברור כרגיל את האורז!

אלישיר

New member
שנה וחצי מחיי,גרתי בארמון, אבל נטוש

בעזי"ת שלש קומות. כעשרים חדרים כל קומה. פנטהאוז. מרתף. חצר. נעול על מסגר ובריח, ולי ורק לי יש מפתח. ארמון, ורק אני והחבר'ה. א-ב-ל... אין חשמל. אין גז (רק אמגזית). אין מים. אין חלונות (אני בעצמי הייתי זה ששבר את כולם כמה שנים לפני). נטוש כבר אמרתי? בקיצור, העיקר שמאז אני משתדל השתדלות גדולה שלא לאכול יותר מנות חמות, קנורים, ארוחות מוכנות, ארוחות סינטטיות ושאר מפגעים אקולוגיים, שעקב חוסר מקרר היו האפציה הקלה ביותר. חוצמזה מה'כפת לי, אני יודע לבשל ואפילו מכין לאמא'שלי ולמשפחה את כל השבת.

למעלה