אתמול הייתי בקריזההה.....

Bavmorda

New member
אתמול הייתי בקריזההה.....

ואחרי שהעלתי את השאלה שלי בפורום התמיכה, שלחה אותי REDGREENWHAT לכאן.... וזו לשון ההודעה המקורית:
אני בקריזהההה
מישהו/י מחפש/ת אותי.... ואני כאן כדי שוב להעלות לסדר היום את השאלה כיצד מונעים מהבלוג שלי להופיע בחיפושים באתרי חיפוש ברשת ? מאד אודה להנהלת הפורום על תשובה. סליחה מראש על הקריזה והטון אבל BAV עצבנייה.

Bavmorda

New member
היי בצלאל,

....חבל. בסופו של דבר הבלוגיה היא כמו עמוד פרטי של הרבה משתמשים. אתם נותנים את הבמה (הנפלאה מבחינה טכנית ועניינית !!! על זה יש לי רק צלשים) שמחברת בין מאות אנשים בתחומים שונים, אבל אני עדיין מאמינה שצרך לתת לחופש הביטוי *שלנו* את האפשרות לסתום אותה, באחריותינו ומרצוננו, מאפשרות החיפושים ברשת. נכון, לכם יש אינטרס שיגיעו כמה שיותר אנשים לבלוגים של תפוז אבל בעיניי מדובר יותר בנושא הפרטיות שלי, בבלוג ש-ל-י. אשמח מאד אם תוכלו לשקול מחדש איך אפשר לעזור לבלוגרים למנוע הגעה מאתרי חיפוש, לבחירתם.
בבלוג שלך פיארת את האיש הטכני שלכם.... תן לו איזה אתגר.... ממני. תודה וערב נעים, B.

Bezalel P

New member
יש מספר חלקים לתשובה שלי

דבר ראשון, אנחנו בהחלט מתכננים לעבוד על מנגנון שיאפשר לבלוגרים להסתיר את הבלוג שלהם ממנועי חיפוש. אבל מעבר לכך, חשוב לזכור שהאינטרנט בהגדרה הוא מרחב ציבורי. גולש שחושב שהוא יכול גם לכתוב באינטרנט וגם לשמור על הפרטיות שלו, בעיני הוא קצת משלה את עצמו. אנחנו, מבחינת תפוז, משתדלים לספק לכם כלים כדי לצמצם את החשיפה, אבל האינטרנט מעצם טיבו הוא מקום שאי אפשר להתחבא בו באופן הרמטי. אף אחד לא יכול באמת לשלוט בזהות הגולשים שמגיעים לקרוא אותו.

Bavmorda

New member
../images/Emo13.gif

תודה על התגובה. מסכימה עם דעתך לגבי המרחב הוירטואלי, אבל במקרה שלי החיפוש היה סופר ממוקד.... וגם היו דברים בגו (ברשומות אחרות). בכ"מ אשמח לקבח עדכונים בהמשך לגבי המיגון האפשרי ממנועי החיפוש.(אני מנויה על הבלוג של הנהלת הבלוגים...)
ערב טוב, BAV.

Bavmorda

New member
../images/Emo13.gif תודה לך

אני חושבת שמצאתי הודעה אחרת שלך (?) שהעלת בפורום התמיכה בנושא - ומישם לקחת מידע ממקור אחר. היה שם קטע באנגלית. בכ"מ אני אמצא את הזמן בקרוב להתעדכן ולהבין איך זה עובד. תודה, BAV.

למעלה