אתמול הייתי בתקשור ובעלי היה נוכח

מייפלס

New member
אתמול הייתי בתקשור ובעלי היה נוכח

היה מדהים !

זה היה מתנה ליום הולדת שלי .
שאלתי שאלות וקיבלתי עליהן תשובות ...
חלק כתוב ושמור אצלי .

זה מעורר בי מחשבות וצער - חלק מהדברים ... לקח לי זמן לעכל ...
פעם ראשונה ששמעתי את המושג " שחרור נשמה " - זה מה שעשיתי עם אבא שהוא היה בגרמניה וחיכה להשתלה ותפס איזה מחלה ותוך כמה ימים נפטר ... ביקשתי מאחותו שתחבק אותו בשמי ותגיד לו שאם הוא צריך ללכת אז שיילך ...
וגם הסיבה למחלה שלו היא פחות פיזית ויותר ריגשית ונפשית - הוא ספג וספג דברים החל מהילדות שלו ועד הנישואים עם אמא שלי ומה שהתרחש בתוך הנישואים האלה בינו לבינה ובינינו לבינה - בטח הרגיש אשמה וצער עלינו ( אני מתכוונת אלי ולאחיות שלי ) ...
ומה שחשבתי וקיבלתי חיזוק בתקשור שהכבד גם מסנן או מורעל מרגשות רעים ופגיעות נפשיות ...

את היתר הכתוב אני מתלבטת אם להביא לכאן או לא ...
אני מודה מאוד למתקשר שהסכים לתת לי את המתנה המדהימה הזו כמה שהיה טוב ומפליא , החלק עם אבא מצער אותי מאוד ומכאיב לי ... זו מחשבה אנוכית כנראה אבל אני לא הייתי אומרת לו שיילך אז הוא לא היה מת ... האם הוא היה נשאר איתי ( כי היינו קרובים מאוד מאוד והוא הכי אהב אותי ! ) ?
האם באשמתי הוא מת - כי אמרתי לו שאם הוא רוצה שיילך ?

מייפלס

New member
דרך אגב

המתקשר הוא לא מהפורום , הוא חבר שלי בפייסבוק .
הוא גם הזמין אותי לקורס שהוא מתכוון לערוך מתישהו שסכומו כמה אלפים - בחינם !
על זה השבתי שאני מאוד מעריכה את הכוונה והרצון שלו אבל אני לא רוצה מתנות בחינם וכשאוכל לשלם לו על הקורס , אז אשלם .

אני מאוד ממליצה עליו ... אני צריכה לשאול אותו אם מקובל עליו שאפרסם את שמו המלא או לא כאן על גבי הפורום אבל אם לא אז בפרטי אני אשמח כי הוא מעולה !

ינוקא1

New member
הוא בסדר גמור !!!

בחור טוב !!!

מייפלס

New member
מנצל"שת שוב בשביל לבקש

חברים וחברות של אור שיש לי ...
יש לי בקשה והיא רצינית לגמרי !

יש לי ב2.1.2014 יום הולדת ...
אני רוצה מתנות ... לא , לא בכסף ... אני רוצה , כמובן לא חובה , מי שמוכן ומסכים להקדיש לי זמן ואנרגיות חד פעמי למה שהוא עושה - בין אם זה אימון אישי , רייקי , הילינג וכו' ...
עם הנסיעות אליכם או איך שנקבע אני אסתדר כבר .

מי שמוכן אני מאוד אשמח ...
ומי שלא , עדיין תודה , לכולכם !

אוהבת את כולכם מאוד מאוד !

snoopytush

New member
אני לא אוכל להגיע בסוף

אני אתקשר אלייך מחר אולי .
ואסביר לך מדוע

מייפלס

New member
את לא חייבת באותו היום ...

כי באותו היום אני מקבלת מתנה בירושלים ואטייל בה גם ...

למעלה