אתמול הייתי עם ידידה שלי בסרט הטיסה

singera

New member
אתמול הייתי עם ידידה שלי בסרט הטיסה

סרט טוב מאוד אבל כמו שאמרתי לפני שבועיים יש בעיות מרגיזות בסרטים הללו שאיני יכול להתעלם מזה כגון: ממתי חדר אויוניקה הוא חדר גדול עם 4 מסדי 19" של מחשבים ממתי במטבחים יש פלזמה 42" + כמה מסכי LCD ? מה שכן יש שם בר מטורף שלא מבייש את הבר במסעדת דיקסי (נקווה שכך יהיה בA380. לצערי הרב הסרט נגמר עם חור בעלילה אבל סרט מעולה.

daveair

New member
למה רק מסכים? לא ראית את כל

המדפסות שהיו במטבחים? לא ראית שהחדר אוויוניקה הכי לא חסכוני במקום בעולם? לא ראית שיש מדרגות גם מאחורה וגם מקדימה? בהחלט בר מפנק, לפחות זה היה בדיוק כמו בפרסומות של אירבוס. אומנם לא מציאותי עם הכמות מקום המבוזבז שם, אבל מה לעשות זה סרט סך הכל מבחינת דיוק הם היו יותר מדיוקים מהרבה סרטי מטוסים שראיתי שבו בשוט אחד רואים 737 ובשוט אחר רואים 747

singera

New member
בA380 כמה סטים של מדרגות יש?

לא נראה לי הגיוני שרק 1

daveair

New member
טוב כנראה שבאמת יש 2 סטים

אבל לא בגודל שהם הראו בסרט. הנה לינק לאתר של אירבוס, הA.NET לא עובד לי כרגע משום מה, אז ברגע שזה יעבוד אני אמשוך גם משם תרשים. http://www.airbus.com/en/aircraftfamilies/a380/a380/cabin.html

singera

New member
לא שמת לב שכתבתי על חדר אוויוניקה

ולמיטב ידיעתי אין כזה דבר באף מטוס שקוראים לא חדר אוויוניקה בין אם זה 707 העתיק לבין ה787 העתידי כל מה שקשור באוויוניקה נמצא בבטן המטוס בגובהו לא יותר מחצי מטר ואני אפילו מגזים, אבל לא 4 מסדי 19" וגם יש שם צינורות 10 צול לא נראה לי שיש בA380 צינורות 10 צול או לפחות לא בכמות כזאת אפשר לחשוב שהסרט הוסרט בסירת תענוגות של מנו או קרניבל.

נועם04

New member
תנסה שוב....

יש חדר כזה הוא נקרא EEC/MEC וגודלו יחסי למטוס,ב 777 ו 744 אפשר לעמוד בו זקופים וב 737 (נו הבנת לבד) , בחדר זה מורכבים מרבית מחשבי המטוס וארונות החשמל , אין בו מסכי LCD (ב 777 יש LAPTOP) וכו'

singera

New member
יש אליו גישה מתא הנוסעים?

מה יש מעל הBINS? הלפטופ הוא נמצא שם באופן קבוע או שרק לתחזוקה מחברים אותו? בסרט היה שהיא מנתק חוטי PL (כמו של אוזניות) ומחליפה ביניהם עד כמה שידוע לי במטוסים יש רק ביונט או רב סיבובי סליחה המיקרופון מחובר בPL וגם כנראה הוידאו בRCA. אגב מה זה השקע PL שמחובר בין השרוול לדלת של המטוס?

למעלה