אתמול היתה תוכנית עם פבלו ברשת ב'

karoleking

New member
אתמול היתה תוכנית עם פבלו ברשת ב'

ושלומי עלה לשידור מטורקיה ודיבר איתו ועם מני פאר.. היה מרגש מאוד.. וד"א, פבלו אמר לו שהוא ראה בעיתון כמה הוא מרוויח ושלומי אמר שזה שטויות! הם דיברו על כל מיני דסרים, מפרגנים אחד לשני כרגיל, דיברו על ההופעה ביום שבת הבא. שלומי נמצא בחופשה עם ההורים והילדים... שיהנו! שבוע מצויין לכולם!

karoleking

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo29.gif../images/Emo25.gif../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif../images/Emo189.gif

פשוט אין מילים... התאהבתי מחדש! מה הוא עושה לאנשים!! זה לא יאמן!! היה כל כך נדיר...חוויה שחייבים לחוות לפחות פעם בחיים! ועוד נתנו לי מקומות ממש סבבה! שורה שנייה בצד אבל רואים מצויין! הוא יורד לקהל מלא...מזל שהוא לא בא אליי
היה חוטף ממני
! איזה אווירה... הייתי עם ירין הקטנה שלי (הגדולה הבריזה לי) והיא אפילו ידעה את כל המילים ונהנתה כל כך... (טוב מורעלת גם)

איזה יופי של תאור כל הכבוד ../images/Emo13.gif

ולחשוב שכל זה היה חיומם לשבת הקרובה ...

karoleking

New member
אל תסחף...

אל תיתן לי שוב לשלוף את ציפורני החתול שבי...

עוד לא קיצצת אותם ?

תאמני לי שבארץ שלנו כולם אוהבים את שלמה ארצי , זה פשוט ברירת מחדל אוטומתית , ואחר כך את פבליטו
או את מי שרוצים מאז ומעולם שהיו שואלים בסביבתי איזה זמר אתה אוהב והיו עונים שלמה ארצי , היינו אומרים : טוב זה ידוע חוץ משלמה ארצי ...,בהזדמנות שיצא לי אני עוד יהיה בהופעה שלו אני יודע שהוא מצויין .

karoleking

New member
טוב בסופו של דבר אנחנו תמיד מסכימים

כמו שצריך..מתווכחים שעות אבל בסוף מגיעים למסקנה שאני צודקת

אני מעדיף לוותר , למרות שאני לא תמיד מסכים

אבל בואי נשאיר את זה כך , שלמה זמר בחסד עליון , אבל אנחנו בפורים של שלומי ופבליטו ...והם ענקיםםםםםםםםםםםםםםם .

orianush

New member
איזה יופיי ../images/Emo24.gif

שמחה שנהננתת
האמת אין סיבה שלא תהני.. אומרים שזה משהו מיוחד ההופעות שלו, לא יצא לי להיות עדיין.. ירין מתוקהה כזאת, תני לה נשיקה

karoleking

New member
היא שאלה אותי בדרך אם אנחנו אוספים אותך

היא חשבה שאת באה איתנו
.. תודה על הנשיקה..אני כל היום מנשקת אותה! עכשיו חזרנו ממסיבת סיום של החוג ג'אז שלה.. ממש מתוקה

nina41

New member
אולי מישהו/י יודעים איפה יש שידור חוזר?

של התוכנית עם פבלו?. ממאיה.

למעלה