אתמול הפכתי למקובל- הסיפור המלא

Shebo6

New member
אתמול הפכתי למקובל- הסיפור המלא

יוסי היה ילד נחמד הוא היה עם שיער חום ועיניים תכלת וגבוה הוא היה תמיד מהאילו שנחשבו לחננות בכתה שלו חלומו היה להיות מקובל לפעמים שהוא ישן הוא חולם שאנשים אוהבים אותו ומביאים לו כבוד בגלל שהוא מאוד מקובל לחברים של יוסי לא היה איכפת שהוא לא מקובל וגם שהם עצמם לא. הם אהבו לחיות את חייהם בשלווה ולהיות מי שהם. אבל יוסי היה ילד שאפתן והוא רצה להגשים את חלומו ולא משנה כיצד. הוא רצה להיות מקובל אפילו במחיר של איבוד חבריו הנוכחים ואיבוד של כל מה שיש לו. האנשים בכתה תמיד נטפלו אליו וקראו לו בשמות גנאי. יום אחד בלילה לפני שיוסי נרדם הופיעה פיה קטנה והיא אמרה לו: אני יכולה לעשות שתהיה מקובל מעבר לכל חלומותיך הפרועים ביותר אבל זה יעלה לך בהרבה דברים חשובים. ברגע שיוסי שמע את המילה מקובל הוא ישר קפץ על המציאה ולא חשב פעמיים יוסי נרדם עם חיוך על הפנים ולמחרת הוא חשב שהכל יסתדר יוסי קם בבוקר בתחושה שכל זה היה רק חלום והוא לא הבין למה חדרו ריק מדברים. הוא הלך לבית ספר בתהיה ופתאום עצר אותו גל שהיה חברו הטוב ביותר וגל אמר לו: יוסי אתה נראה אחרת היום אתה נראה כאילו לא יודע כזה מקובל. יוסי שמע מקובל ומיד חייך והתחיל לרוץ לבית ספר בשביל לגלות איך יתחיל יומו הראשון כמקובל סיפרתי עד כאן בשביל להגיע לפוינט בסיפור בסוף יוסי באמת נהיה מקובל מאז אותו יום והוא דרך על חבריו הישנים הוא פשוט הסתנוור מזה שהוא היה מקובל וגם חדרו התרוקן מכל ספריו ומחברותיו שהוא כל כך אהב בזמן שהוא לא היה מקובל לאט לאט יוסי התחיל להתגעגע לחבריו הישנים ולדבר איתם על מחשבים ועל ספרים ומשחקים אבל הוא לא יכל מכיוון שהוא כבר היה יותר מדי מקובל בשביל לדבר איתם כי הם היו חננות והוא היה מלך הכתה הגעגועים הרסו אותו יומם וליל הוא השתגע כבר עד כדי כך שהוא הבין שלהיות מקובל זה לא שווה את זה למחרת הוא בא לחבריו הישנים אבל הם לא סלחו לו ואז הוא קלט שזה מאוחר מדי גם בגלל שחבריו הישנים לא רוצים אותו חזרה וגם בגלל שכל הכתה ראתה שהוא מדבר איתם והם ישר נתנו לו שוב את הכינוי חנון הוא הבין שהוא לא היה צריך להשתנות אלא להישאר אותו בן אדם כי לכל בנאדם יש את האנשים שאוהבים אותו ותומכים בו ולכל אדם יש אויבים וכאלה ששונאים אותו בחיים . אני מקווה שכל מה שסיפרתי פה יכניס לכם טוב טוב לראש הקטן שלכם שכל אחד צריך להיות עצמו ולא משנה אם הוא מקובל או לא כי אחרי היסודי כבר אין דבר כזה תהיו עצמכם ותעשו מה שבא לכם ואחרי שתקראו ותפנימו תעופו מהפורום הזה כי הוא בולשיט!

gloom

New member
נו יא מניאק/ית../images/Emo66.gif

בשביל זה לאמץ את העיניים אם תקראי את הוודעות תראי שזה סתם פורום שמדברים בו חופשי זה מין פורום
לילדים נחמדים יא חטשחטשחדח שדקסחט- אני מחטיף לאנשים כמוך 100 אולי 150 אלף כאפותביום

p r u d e n s

New member
ולא רק זה...../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

גם כל מי שמצטרף פותח עם סיפור כזה...
להיות מוותיקי הפורום זה כיף.

p r u d e n s

New member
מ המ../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

"פעם הייתי לא מקובלת, כולם צחקו עליי, ואז הגעתי לחטיבה ואז כולם הסתדרו לפי קבוצות, ושם מצאתי את המקום שלי וגיליתי שאני לא צריך להיות מוטרד ממה שהם חושבים"....

למעלה