אתמול הרגשתי שאני מתמוטטת

אתמול הרגשתי שאני מתמוטטת

כבר עשרה ימים שאנחנו גרים אצל אחותי עם שלושת ילדיה. הגברת היתה צריכה לטוס לארה"ב לארוע משפחתי ובקשה מאיתנו לבוא לגור אצלה עם הילדים. עד אתמול הכל דפק, כמה שכולם היללו ושיבחו אותנו על אומץ הלב בנטילת אחריות של האכלה , השכבה, שליחה לבית הספר ועוד ועוד של שלושה ילדים (9,6 ושנתים) לא הרגשתי שאני עושה משהו יוצא דופן, אני מכירה את הילדים מצוין והם אותי והסתדרתי איתם 10 כולל כמה יציאות לפיצות ולטייל ופרסים אחרים שקיבלו על עצם היותם ממושמעים (טוב, לפחות רב הזמן..) אבל אתמול כשהתינוקת צרחה לי באמבטיה והילדים החליטו שהם לא ממש אוהבים נקניקיות והרגשתי שאני לא מספיקה להכין לבעלי ארוחת ערב כמו שתכננתי (המסכן סובל בשקט כל הימים ונורא רציתי להפתיע אותו) כל התיסכול פרץ החוצה וכשהוא הגיע התנפלתי עליו בבכי .. הילדים לא הרגישו כלום כי תפקדתי איתם כרגיל והם היו במיטות בזמן אבל אני הייתי נורא מאוכזבת מעצמי, אולי דרשתי יותר מדי .. בכל מקרה היום הוא היום הגדול בו הם חוזרים ואנחנו חוזרים הביתה ויוצאים מעבדות לחירות ..

kisses

New member
אל תקחי את זה קשה מידי

כשאדם מצוי בלחץ הוא לפעמים מוציא את זה על האדם הלא נכון. חוץ מזה כמו שאמרת, היום אתם חוזרים הביתה לשקט שלכם ולזוגיות.

Hadar p

New member
אני בטוחה שתפקדת מעולה פשוט

העייפות והלחץ מזה שבעלך לא כ"כ נהנה שם ואיפלו סובל.... נראה לי שהכל התפרץ ולכן הרגשת כך! בכל מקרה היום הם חוזרים והכל יחזור לקדמותו! אני בטוח שהית נפלאה!

אתי@

New member
אני חושבת כמו הדר

עשית מעל ומעבר, הרבה יותר ממה שאת רגילה. קבלי ח"ח על המאמץ ואל תחמירי עם עצמך

תודה, אתן מקסימות!

לפעמים אני דורשת מעצמי המון ומתוסכלת אם אני לא עומדת בציפיות. אבל עידוד הוא תמיד דרך מופלאה להוציא אדם מהרגשה זיפתית כמו שלי.

קשה לתפקד כמו אמא....

עכשיו את מבינה למה אחותך ברחה לארה"ב?
עשית את המיטב- ילדים זה עם קשה ומסובך- מחר יהיה יותר טוב. לא לדאוג.

זהו, זה נגמר..

אמרתי יפה שלום לילדים והלכנו. הגדולים עוד היו מסוחררים מהמתנות מאמריקה אבל הקטנה שלי בת השנתים התחילה לילל ולהוריד את הראש לכתפים שהיא לא רוצה שאלך. היה לי כל כך קשה לעזוב אותם פתאום. אמרתי לאבא שלה שלא יתפלא אם היא תקום בלילה ותקרא בשמי. מתברר שהוא אפילו לא התעורר. אז מה, רק אני כזו רגישה לכל פיפס שלה?

למעלה