אתמול התקשרו אליי..|זבנג|

De-Panther

New member
אתמול התקשרו אליי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כדי להודיע לי שהיום יש הקרנה פרטית בקולנוע של הסרט השני של אינויאשה לפני שהוא יוצא בארץ (זתומרת סרט שכבר ראיתי רק הפעם במקום לקרוא כתוביות באנגלית אני אקרא כתוביות בעיברית) לפי מה שהבנתי זו החברה שמייבאת את הסרט לארץ... הם כמובן הציעו לי להזמין עוד אנשים... רק שזה מהיום למחר ובידיוק הייתי בהסתבכויות עם איך אני מגיע לניצנים ודיי עסוק(באמצע נסיעה כלשהי)... ככה שלא יכולתי לארגן פעילות לפורום כדי לבחור מישהו או מישהם מהפורום שיבואו איתי להקרנה אמרתי להם שאני רוצה לבוא הם אמרו לי במהירות איפה ההקרנה(אני זוכר רק תלאביב) ושזה ב6 וחצי הם לא השאירו לי טלפון לחזור אליהם או אמרו לי איך אני מקבל את הכרטיסים... באותו זמן לא יכולתי להתעמק בפרטים האלה ממילא אז אמרתי להם להתקשר לשותפה שלי לניהול הפורום(פורום אינויאשה למי שעדיין לא הבין
) הם אמרו שהם יתקשרו ויבררו איתה עכשיו דיברתי איתה ומסתבר שהיא סמכה על זה שאני אזכור את כל הפרטים האלה
ככה שגם אני וגם היא לא יודעים מה קורה עם זה או איפה זה ועוד כלמיני פרטים חשובים טוב אז להקרנה כבר אי אפשר לעשות חידון קטן בשביל הפורום ומי שעונה נכון על כל התשובות הכי מהר זוכה בכרטיס לסרט... אבל אם הם יתקשרו שוב יש מצב להנחה לקבוצה גדולה כשהסרט יצא לקולנוע ואפשר יהיה לעשות מפגש סרט שזה גם יצא לנו יותר זול אתם חושבים שהם יתקשרו אלינו במשך היום??
והאם בתור מנהלי פורום מותר לנו לקחת סוג של "שוחד" כזה?? מצד אחד אנחנו מנהלים של פורום שהנושא שלו הוא הסידרה והסרטים האלה מצד שני זה עושה פירסומת חינם כלשהי איך לנהוג במידה והם יתקשרו שוב?? אני דיי רוצה להיות בהקרנה הזו

De-Panther

New member
זה לא ענייני וזה לא|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

קשור לחברתי לאן אמורים לשייך את ההודעה הזו??

Another Girl

New member
זה דווקא כן ענייני ../images/Emo13.gif

יכול לעלות שם בתור נושא לדיון.

De-Panther

New member
אינלימושג איך הם לא|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ציינו את זה (כן כן חסר פסיק) בכלמקרה... הם התקשרו פשוט לעוד כמה מנהלים שקשורים לזה... גם הם שכחו לשאול איך יש להם את המספר אולי תפוז נתנו להם את המספרים??

למעלה