אתמול זה קרה...

נקיטה...

New member
אתמול זה קרה...

הלבשנו יפה יפה... סידרתי את תלתליה המוזהבים הארוכים בתוך סיכות קליפס קטנות, היא הביטה בעצמה במראה, וחייכה. אבא חייך וגם אני, הולכים למסיבת הסיום של הילדה... נכנסנו, הכל היה מוקף בבלונים צבעוניים, ילדים מתרוצצים משוויצים עם ביגדהם החגיגים, והיא... הנסיכה שלי בניהם. הליצנית התחילה את ההפעלה, מבטי תר אחריה , אחר הקטנה המתולתלת... ששמרה בקנאות על סיכות הראש שלה. היא מחייכת אלי בגאווה, ואני נמסה עוד ט יפה ועוד טיפה... ואז קראו לה, לקבל את התעודה. בוגרת. כמעט בת 3. הולכת לגן של גדולים שנה הבאה... משהוא בתוכי מתכווץ, כי היום היא בחממה קטנה... ועוד מעט היא תהיה בין ילדים גדולים, יריבו על התור למיגלשה, ועל משחק בארגז החול... הילדה שלי גדלה... מעברים, ועוד מעברים... ימים... אוהבת אותך נסיכה שלי. ענת

מיה30

New member
נקיטההההההה.......

אחחחח איך אני מתרגשת גם... הדמעות אחחחח הדמעות שחונקות כשרואים אותם ככה גדלים לנו ו...וואווו ממש נחנקת בשלב התעודות כל שנה...כל שנה אותו דבר.. הוא הצוציק שלי גדל ואני ...אני מה??? מייבבת כמו תינוקת... וגן גדולים ממש לא נורא דווקא הם מבסוטים הקטנים האילה לא קולטים שהזמן מתחפף לנו ככה בצ´יק וואלה לא קולטים רוצים להיות כבר גדולים... מיה30 {שלא מוכנה לגדול בכלל}

יעלה.מ

New member
איך שאני יכולה להזדהות עם ההרגשה

שלך. גם לי יש פרפרים של אושר וחשש כשאני חושבת שהוא עולה שנה הבאה לקבוצת הבוגרים.

Iris G

New member
נהדר ומרגש

בני עובר לקבוצה חדשה בספטמבר. קודם הוא היה הכי גדול, ועכשיו יהיה הכי קטן אני מדברת עם הגננות שלוש פעמים ביום, להיות בטוחה שהוא מוכן, ורועדת מפחד שיהיה לה בכיף (שלי מצליח להפתיע מחדש כול פעם, והוא עוד לא בן 3)

למעלה