אתמול חוויתי לראשונה רעידת אדמה ראויה לשמה

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
ברוך ה׳ הכל עבר בשלום..
למזלנו היינו אמורים לצאת אתמול בבוקר לקניון מאבו קונג (MBK) אבל קול פנימי של אישתי אמר לה שעדיף שנצא לקניון קטן יותר ( לוטוס) שנמצא כמה מאות מטרים מהדירה ששכרנו בבנגקוק ובכך ניצלנו מהמון שועט בועט שנס בבהלה ואחרי זה פקקים איומים כל הדרך.
אני הבנתי מיד שזאת רעידת אדמה, אמרתי לאישה ולילד שעדיף שנצא לרחוב שהיה צמוד לבית קפה שהיינו בו באותו רגע וכך הצטרפנו למאות שעמדו חסרי אונים ומבוהלים ברחוב, חשבתי שהעלמות התאילנדיות רגילות למקרים דומים אך הבהלה ש היתה שרויה על פניהן היפות נתנה לי להבין שלא.
אני מת על האסיאתיות האלה וכבר לא איכפת לי רעידת אדמה ולו להושיט יד לפנים היפות כדי לעזור לה לרדת מדרגה גבוהה.|מאוהב|
עמדתי שם כשאני האביר על הסוס הלבן עוזר בזו אחר זו ליפיפיות האלה לרדת מדרגה גבוהה כי דלת הקפה נתקעה וסירבה להיפתח, אישתי הביטה בי בהערצה גדולה, חשבה בטח שאני איזה אביר משולחנו העגול של מלך מרוקו|יעני|
אבל מי שמכיר אותי יודע בדיוק בדיוק מה עובר בראש הכחול שלי. ;-)

ברוך ה׳ הכל עבר בשלום..
למזלנו היינו אמורים לצאת אתמול בבוקר לקניון מאבו קונג (MBK) אבל קול פנימי של אישתי אמר לה שעדיף שנצא לקניון קטן יותר ( לוטוס) שנמצא כמה מאות מטרים מהדירה ששכרנו בבנגקוק ובכך ניצלנו מהמון שועט בועט שנס בבהלה ואחרי זה פקקים איומים כל הדרך.
אני הבנתי מיד שזאת רעידת אדמה, אמרתי לאישה ולילד שעדיף שנצא לרחוב שהיה צמוד לבית קפה שהיינו בו באותו רגע וכך הצטרפנו למאות שעמדו חסרי אונים ומבוהלים ברחוב, חשבתי שהעלמות התאילנדיות רגילות למקרים דומים אך הבהלה ש היתה שרויה על פניהן היפות נתנה לי להבין שלא.
אני מת על האסיאתיות האלה וכבר לא איכפת לי רעידת אדמה ולו להושיט יד לפנים היפות כדי לעזור לה לרדת מדרגה גבוהה.|מאוהב|
עמדתי שם כשאני האביר על הסוס הלבן עוזר בזו אחר זו ליפיפיות האלה לרדת מדרגה גבוהה כי דלת הקפה נתקעה וסירבה להיפתח, אישתי הביטה בי בהערצה גדולה, חשבה בטח שאני איזה אביר משולחנו העגול של מלך מרוקו|יעני|
אבל מי שמכיר אותי יודע בדיוק בדיוק מה עובר בראש הכחול שלי. ;-)
מח"פ אמר שניצלת בעור שינייך מרעידת האדמה,כמובן הגזים לגמרי כרגיל.

גם אם הייתם הולכים לקניון הגדול מקסימום כמו שאני מבין היה לא נעים עם ההמון השועט,אבל לא "ניצלתם בקושי" ולא נעליים...

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל

גם אם הייתם הולכים לקניון הגדול מקסימום כמו שאני מבין היה לא נעים עם ההמון השועט,אבל לא "ניצלתם בקושי" ולא נעליים...

...ואם לא די למח"פ בפורום האקטואליה, הוא גם דואג להפיץ את מררתו בפורום/ים נוספים. בטוח שבמהלך השעות הקרובות יופיעו עוד מספר קופי פייסטים של דברי החכמה היקרים הללו בעוד מספר פורומים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

...ואם לא די למח"פ בפורום האקטואליה, הוא גם דואג להפיץ את מררתו בפורום/ים נוספים. בטוח שבמהלך השעות הקרובות יופיעו עוד מספר קופי פייסטים של דברי החכמה היקרים הללו בעוד מספר פורומים. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דחוף הוא צריך ללכת לעבוד,תרופה מיידית לאגו מנופח.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

תשמע, אולי הוא סובל ממצוקה כלשהי שמאלצת אותו לנהוג כך בגועליות, אולי זאת סוג של תרופה עבורו, אז למה אתם מקלקלים לו?
תנו לו להירפא בשקט מהמחלה. |מלאך|

תשמע, אולי הוא סובל ממצוקה כלשהי שמאלצת אותו לנהוג כך בגועליות, אולי זאת סוג של תרופה עבורו, אז למה אתם מקלקלים לו?
תנו לו להירפא בשקט מהמחלה. |מלאך|
מה שבאמת ירפא אותו זה ניתוק צינורות הזנת הכסף.

פולגאר

Well-known member

תוסיף גם את שרשורי הטרום:

1.

לא הסכמתי לתת למישהו מסוים להפוך אותי לבן-אדם דפוק כמוהו, שממציא סיפורים על אנשים, והוכחתי שאמר את מה שטענתי שאמר. הוא מצידו לא היה מספיק גבר

בשביל להתמודד עם האמת ועם המילים וההודאות של עצמו, ותגובה 23 נמחקה שוב ושוב. קשה לי עם חוסר הגבריות שלו. חוסר גבריות זה דבר שאני לא אוהב. שזאת גם אחת הסיבות למה עזבתי את הפורום של אותו אחד. עכשיו, ובכל מקרה, הנה תגובה 23 לפניכם. הקטע הכי מצחיק, זה שבכלל ניסיתי לתת לו מוצא החוצה, ראיתי כמה...

www.tapuz.co.il
www.tapuz.co.il

2.

הפעם נמחקה גם תגובה 2 וגם תגובה 7. מסתבר שהאמת כואבת, ומסתבר שיותר קל לברוח ולמחוק ללא הצדקה מאשר לעמוד מול האמת כמו גבר.

www.tapuz.co.il
www.tapuz.co.il

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

אני חושב שאתה מאחורי צג המחשב עדיין לא מודע לגודל הצרה.
הmbk הוא מקום עמוס ביותר ותמיד מאוכלס בעשרות אלפי מבקרים וכשאלה נבהלים ומתחילים לשעוט החוצה, תאמין לי שהדבר האחרון שהיית רוצה זה להיות שם.
למזלנו הטוב היינו במקום הרבה יותר בטוח וכל זאת הודות לחושה השישי של אישתי היקרה.
מעכשיו אני תמיד תמיד אהיה קשוב לחוש הזה המופלא שלה.
אתה חייב להבין משהו..
כשיש לך אישה כזאת עם חוש כזה לצידך, אתה מסודר לכל החיים, כי בכל זאת איפה תמצא אישה
שהיא גם חברה טובה, גם רעיה נפלאה וגם מאהבת מדהימה והנה עכשיו לאחרונה מתברר שהיא גם ססמוגרף מציל נפשות…
אז מי צריך יותר מזה, האאאא? |חיוךרחב|

הmbk הוא מקום עמוס ביותר ותמיד מאוכלס בעשרות אלפי מבקרים וכשאלה נבהלים ומתחילים לשעוט החוצה, תאמין לי שהדבר האחרון שהיית רוצה זה להיות שם.
זה נכון,אבל עדיין.

אף אחד לא נידרס בבהלה שיצאו החוצה משם.

למזלנו הטוב היינו במקום הרבה יותר בטוח וכל זאת הודות לחושה השישי של אישתי היקרה.
לאנשים צעירים יותר בדר"כ יש אינטואיציה טובה יותר.

ai27

Well-known member
שמח לשמוע שהכל איתך טוב.
כשיצאה השבת ראיתי את הסרטונים של בניינים קורסים ולא רציתי לכתוב כלום עד שנראה שאתה בסדר.

שמור על עצמך סבא יקר

למעלה