אתמול חשבתי...

No name for now

New member
אתמול חשבתי...

הסתכלתי בבטאון האחרון של ארגון האלמנות והיתומים (כאילו), ממצאיי: 60 עמודים צבעוניים! שחלקם מוקדשים לסיפורים על פנינה כהן (כל גליון יש צורך בתעודת זהות עליה משום מה), כמה פרטים על השפעת הקיצוצים בתקציב על האלמנות (פחות מעמוד) וכל מיני כתבות שכאילו נלקחו מעיתון "לאישה" (מנסים להתחרות בו?). אז שאלתי את אמא שלי כמה היא משלמת כל חודש לארגון: 20 ש"ח בחודש!!! אלוהים ישמור! מה זו הגניבה הזו? יש לי חברים נכי צה"ל הם משלמים 60 ש"ח בחודש ומקבלים חברות בבית הלוחם האיזורי שכולל חוגים (חלקם בתשלום נוסף), בריכה, טיפולים (טוב זה ממשרד הביטחון), חדר כושר, הופעות מוזלות במקום, ועוד. הם מקבלים תמורה למה שהם משלמים מהקצבה, וכמובן שיש עבודה מאומצת לגיוס תרומות כי ברור שזה לא מספיק. אבל לאן הולך כל הכסף שאמא שלי משלמת? לבטאון מיותר שסוגד לפנינה (אמא שלי אומרת שיש גם כל מיני משלחות לחו"ל, אלא שרק מקורבות מצליחות להיכנס לזה), אין דו"חות כספיים שניתן לבדוק?

little bony

New member
בקשר לפנינה...

דבר ראשון אני חדשה פה, לא ראיתי שיש כזה פורום עד עכשיו! דבר שני, גם אנחנו מקבלות את העיתון שבכלל לא נראה כאילו הוא שייך לארגון אלמנות ויתומי צה"ל אלה לפנינה ולכל מיני דוגמניות.. העיתון לא נראה מייצג והוא בטח לא משו ששווה את הכסף. כנ"ל פנינה. אני חושבת ברצינות שמישהו צריך להוציא אותה מהתפקיד כי היא דיי רעה והיא עשתה המון דברים לא יפים. דוגמא: מי שמכיר את המשלחת הקבועה לחו"ל שמאורגנת שנים ע"י יחיאל בהתנדבות מלאה והוא עשה את העבודה כ"כ טובה. שנה שעברה פנינה החליטה שזה ל טוב וגם היא עושה כזה... כמובן שהיא הבטיחה הבטחות וזה והמון ילדים הלכון אליה.. אני נורא שנאתי את הקטע הזה.. בקשר לנשיאות לחו"ל- אני מבטיחה לך שאם תנסי לתפוס שם מקום היא פשוט תגיד לך שאין.. יום אחרי תתקשר מקורבת שלה ויהיה מקום. מה גם אני לא חושבת שתרצי לצאת איתה לחו"ל.. סורי על האורך! יום נעים

למעלה