אתמול טיילנו בנחל הבשור

אתמול טיילנו בנחל הבשור ../images/Emo42.gif

הרכיבה במקור הייתה במטרה לגבש את הקבוצה שיוצאת לטורקיה ביום חמישי, אך מתוך ה-9 שיוצאים, רק 4 נענו חיובית להצעה...
אז יצאנו טימון, דפי, תמי ואני ועוד שלושה חברים: תומאס, בועז וטל לרכיבה קלילה בנחל הבשור
יצאנו ממושב עין-הבשור, שנראה כאילו הוא משוב של תאילנדים
מהגרים... ועצרנו עצירה ראשונה בתל (שרק מעטים הצליחו לטפסו...)

עזבנו את דרך הנוף וירדנו לנחל ../images/Emo87.gif

הרכיבה כיפית וזורמת... הנחל מלא בשבילי עזים, שהם מעין סיגנלים קטנים רק ללא אבנים ושיפועים חדים - מה שנקרא "סינגלים למתחילים (או לחנונים("
אבל גם בשבילים האלה הייתה לנו התהפכות...

אחרי שהיה לנו די והותר מהנחל ../images/Emo4.gif

פנינו אל עבר דרף הנוף. בדרך מצאנו שתי רמפות "טבעיות" והתחלנו לקפוץ...
טימון זכה לבדוק את סיבולת הנפילה של האופניים שלו - והם אכן עמדו בכבוד!
האופניים יצאו ללא פגע למרות הנפילה האימתנית, ורק טימון נשאר עם שאריות חול על פניו ובפיו...

חזרנו הבייתה ../images/Emo82.gif בזמן ../images/Emo107.gif

והספקנו עוד תמונה קבוצתית אחת...
זהו: היה טיול כיפי ונחמד! חברה מעולה, שהעבירה את הזמן בכיף!
ושתהיה לכולנו שנה טובה!
ירון ודפי

היה באמת טיול אחלה, נהנתי למרות

שאני כבישון מושבע, רק חבל שעקב מחסור בזמן לא הגענו עד לגשר, אבל לא נורא, אחרי טורקיה :>

timon1

New member
אכן היה טיול נהדר

מזה"א הסביר לנו פנים והיו אחלה חבר'ה [חוץ מבוזי
]... אין הרבה מה להוסיף לכל מה שנאמר אבל הבהרה קטנה יש לי בקשר לרכיבה בנחל עצמו: אני כמוביל הקפדתי לרכב על שבילי עיזים [תרתי משמע] שלעיתים היו ברוחב הנחל ושבילי 4X4 שכבר היו שם בכדי שלא לפגוע בטבע. ותמי, למקרה שאת פה, את חייבת לקחת קורס במריחת קרם הגנה

talweinberg

New member
ברכות לרוכבים

הטיול שתוכנן תחילה לצפון עבר כמה תהפוכות בדרך ובסוף מצאנו עצמנו באזור מדהים ביופיו ואידאלי לרכיבה. היה קליל (כמעט לכולם) ונחמד. תהנו לכם בטורקיה חברים.

shpitzs

New member
סחתייין על הסלסה...../images/Emo14.gif

אופני קצה ... לכל הדעות ... האם לבעל הסלסה יש מה לומר להגנתו ? :) ( או סתם לספר איך האופניים ) עדי

t a m i 1

New member
חג שמח לכולם

היה טיול נהדר וחברה תומכת ( למתחילים שבינינו..) אוטוטו בטורקיה - ירון בוודאי יעדכן בתמונות חג שמח ושנה טובה לכולם !!

למעלה