אתמול יצאנו חמישה

איתי נ

New member
אתמול יצאנו חמישה

המסלול ברובו חופף את זה שתיארתי כבר ביום שישי.

dekelsgi

New member
צק צק צק

איתי מה זו הרזולוציה הזו? מצלמה חדשה לא? חוץ מזה היה ממש אחלה.

איתי נ

New member
דווקא הורדתי רזולוציה

בכמה תמונות כדי להקטין את גודל הקובץ. וכמה תמונות יצאו מטושטשות באופן מוגזם. כנראה שאני צריך קצת יותר נסיון עם המצלמה.

alonaski

New member
הי!!! היה טיול נפלא!! ../images/Emo99.gif

התחיל השקם בבוקר בבית אורן שעל הכרמל, דרך יערות הכרמל, דרך שבילי נוף ותצפית מדהימים למורדות הכרמל דרומה ומערבה!!! וגם - צפונה לחיפה!!!... מסלול - יפהפה!!!! מזג אוויר - אירופאי!!!
היה סגרירי עד מעונן חלקית ורוח קרירה וערה נשבה עלינו כל הזמן!!!
לא יכולנו לעזוב את התצפית שבה ישבנו לעשות מנוחה!!!
... וזה לאו דווקא בגלל הרוח הנעימה והקרירה שנשבה שם...
זה בעיקר בגלל העוגיות המזעזעות שטלטק שלף מהגמלגב וחילק לנו!!!
(פשוט נתקפנו כאבי בטן עזים...
) ועכשיו בכנות: כמה מביניכם - מבין קוראי הפורום השפויים - חושבים שעוגיות בצורת פריכיות אורז בטעם צ'ילי מתוק, מצופות סוכר לבן... - זה מעדן לחיך?!?!!?
בקיצור - המסלול מומלץ בחום!!! ואיתי נ - מומלץ בחום בתור מדריך לשבילי הכרמל!!
ואגב הפרח
, לא הייתי בטוחה כשראיתי אותו... חשדתי שמדובר בסוג מסויים של קצח ... בדקתי בבית ואכן = זהו קצח השדה!!!

talctalc

New member
מליארד סינים לא טועים!!!

אלה אחלה עוגיות!! (אפילו שהיום בצרכניה התברר שאני היחיד שקונה אותם...אפילו התאילנדים לא רצו אותם.) תתחנני בטיול הבא לקבל ממני עוגייה!

Eli R

New member
אההההההה, אתה רואה, אף אחד לא

סובל את העוגיות באלו. אלונה, גם לי טל ניסה ל'מכור' את העוגיות האלו אחרי עליה מסוימת ביום שישי האחרון. יש לו מזל שלא הקאתי עליו.
בכלל, התייעצתי עם עורך-דין ביום ראשון והוא אמר שניתן להגיש תלונה על ניסיון לרצח. אולי נתאחד (כל אלו שטל סיפר להם שהעוגיות האלו טעימות) ונתבע אותו!
אלי

alonaski

New member
-עזוב אותך!! ../images/Emo3.gif לא מאמינה בכוחות

המימסד ורשויות החוק!!...
בוא נפעל באופן עצמאי יזום בדרך שלנו!!!
למשל:... נפתה אותו למצוץ סוכריית פלפל!! (יעאאאאקקקקק!!!...
) נציע לו פלפל חריף, קטן ומיובש ונגיד לו שזה מתוק!!!
נשקה אותו מיץ פטל אבל בעצם זה יהיה בורשט!!!
נאכיל אותו בשניצל סויה אבל כשהוא כבר ילעס... יתברר שזה בשר אמיתי!!!
(אה... אולי זה בעצם לא ישפיע...
) תחשוב יצירתי, אלי!!

talctalc

New member
מאיימים עלי???

חכו חכו העוגיות האלה הן רק ההתחלה... הרגע חזרתי מהצרכניה שלנו-בתוך תיבת עופרת, המתינו לי ה"טרופיות" החדשות שהזמנתי מאוקראינה. הבטיחו לי שהן יוצרו בעיר קרובה לצ'רנוביל, ושהן גם על תקן של משקה איזוטוני, וגם משמשות כדיגריזר-אז השמרו לכן אלונה אלי וגיא...אני אארוב לכם בסוף העלייה. ככה זה מי שלא רוצה אותי בטובות-יקבל אותי ברטובות!

רֶשֶף

New member
טל, שאני אבין

האם מדובר על הקרקרים היפניים הפריכים האלו בצורות שונות וגדלים שונים בציפוי זיגוג סויה חריף ותיבול של אצות? אם כן, אז זה אחלה דבר בשביל לנשנש מול הטלביזיה יחד עם פחית בירה (אפשר לבנה, אבל עדיף שחורה. השילוב של המתיקות עם החריפות... חבל"ז) ושלא יבלבלו לך את המוח. מאידך, בתור חטיף אנרגיה לרכיבה... אני במקומך הייתי נמנע מזה. אלא אם כן יש לך קיבה מנירוסטה.

talctalc

New member
לא אצות ולא סושי

פשוט אחלה עוגיות שמע-אפילו יש לה אתר באינטרנט... וזה לא על תקן של חטיף אנרגיה---אתה פשוט נותן את זה לרוכבים האחרים, עושה כאילו גם אתה לועס...ואז הם מג'עג'עים בעליות, ואתה נותן להם בראש כמו שצריך..

רֶשֶף

New member
הו! שים לב! זה מעניין ../images/Emo6.gif

לפי האתר שלה, כל 30 גרם של עוגיה מכילים 26 גרם של Carbohydrate ו-1% ברזל. הלכתי להכין שעורי בית. להלן הגדרה של Carbohydrate: Any of a group of organic compounds that includes sugars, starches, celluloses, and gums and serves as a major energy source in the diet of animals. These compounds are produced by photosynthetic plants and contain only carbon, hydrogen, and oxygen, usually in the ratio 1:2:1. חשבון חפיפי למדי הביא אותי למסקנה, שעל כל חבילה של 300 גרם עוגיות אתה סופג כ-7 גרם פחם ו-3 גרם ברזל. זה אולי אחלה סגסוגת בשביל לעשות שלדות לאופניים, אבל גם מסביר למה החבר'ה שרכבו איתך התקשו לזוז מהמקום. בשביל עוגיות מנירוסטה צריך קיבה מטיטניום.

למעלה