אתמול יצאתי למסיבת קיבוצניקים שכזו...

bella21

New member
אתמול יצאתי למסיבת קיבוצניקים שכזו...

הלכתי עם שתי חברות טובות למועדון שאני הולכות אליו הרבה. רחוק מהמרכז, אווירה מעולה, אנשים יפים וטובים, רחוק מהפוזה התל אביבית. (ואני עוד אוהבת את תל אביב) פתאום באמצע המסיבה, בזמן שפילסנו את דרכנו דרך הרחבה, תפסה אותי יד ומשכה אותי לרקוד. כמובן שהמחשבה הראשונה היא שזאת אחת מחברותיי או לחילופין איזה בחור שאוהב להרקיד בחורות. כמה הופתעתי שהסתובבתי וראיתי בחורה יפיפיה מולי. אז כמובן חשבתי שאולי אנחנו מכירות מאיפשהו. אבל לא. היא פשוט התחילה לרקוד איתי, בשילוב עם עוד בחור שהיה איתה. זה לא לקח הרבה זמן עד שהייתי צריכה לחזור לחברות שלי, אבל זאת הייתה הפתעה מרעננת. עוד תהיתי בפניה אם אנחנו מכירות, והיא, בנונ שולנטיות עונה לי "לא. את פשוט חמודה." ולא, זאת לא מסיבה גיי פרנדלי או משהו בסגנון.

bioc1

New member
זו במקרה מסיבה עם אלכוהול חופשי?

כי במסיבות כאלה הכל יכול לקרות...וכבר קרו לי דברים מוזרים יותר

bella21

New member
האלכוהול ממש זול- כמעט חינם.

אבל דווקא במסיבות שהאלכוהול היה יקר, זכורים לי דברים הזויים לחלוטין...

באז באז

New member
זה לא צריך להיות גיי פרנדלי בשביל שירגישו בנו

(אבל אל תספרי לטל קר, היא צריכה שיהיה לה משהו לכעוס עליו).

טל קר

New member
אני מקווה שלפחות אתה מבין את מה שאתה כותב

אבל אל תדאג, אתה לא חסר הקוהרנטיות האובססיבי היחיד

באז באז

New member
לא

גם אני לא מבין את מה שכתבתי, פשוט בנו=בו בנוח. TYPO מוזר למדי... ההומופביה שלי SKY HIGH עכשיו

מה הבעיה? אפילו בתקופתי כשהייתי צעיר

זה היה בכל מסיבה עם אלכוהול,בלי אלכוהול, גברים נשים,נשים גברים זה לא שאירגנו לך אורגיה מול הפרצוף.

ufffnick

New member
והנקודה?

נהנת? נבהלת? בדיעבד, נראה לך שהתאכזבת שבזה זה נגמר? מה רצית להגיד? שזה פשוט קרה? קורה... יש דברים מוזרים עוד יותר כשיש רק פלאסיבו של אלכוהול (או חומר מערפל אחר)...
הכי חשוב שנהנת ולקחת את זה לכיוון חיובי, יש לא מעט בחורות אחרות שהיו נבהלות ונחרדות מהרעיון שמישהי נוגעת בהן ללא רשות (בדיוק כמו עם גבר).

באמת מעניין מה היה קורה אם היה מדובר בגבר....

אם מדובר ב"משיכה לצורך ריקוד" וב"גבר נאה" כנראה שגם אז לא היתה בעיה אמיתית...

bella21

New member
אצלי הכל תלוי באקט עצמו

העדיפות שלי תמיד תהיה שהבחור ייגש ויבקש בצורה יפה. אבל מצד שני, אני גם לא אצרח הצילו אם מישהו תופס את ידי בצורה עדינה בשביל להזמין לרקוד. הבחורים הדוחים באמת הם אלו שנצמדים לאחוריי, ונותנים לי להרגיש את "גבריותם". הם אלו שגרמו לי לנטוש את כל המועדונים במרכז, ולהתעקש לנסוע הרחק הרחק למסיבות קיבוץ. חלילה לא עושה פה שום הכללות- אבל מהיום שנטשתי את מועדוני המרכז- לא חוויתי כזה מקרה פעם אחת.

שירס36

New member
הנקודה היא שזה מקסים..

לראות אנשים שעושים משהו מתוך כוונה טהורה נטולת אינטרסים. אותי זה מאוד מרגש כי זה נדיר! קרה לי שהחבר ההומו של השכן ההומו עזר לי לסחוב משהו. ונפעמתי מזה הרבה יותר מאשר סטרייט היה עושה זאת, כי אז אולי יש לו אינטרס להתחיל איתי.

ufffnick

New member
יש לו אינטרס בגלל שהוא סטרייט?!

זה הופך אותו לאינטרס באופן אוטומטי? ואם כוונתו היתה תמימה? מה אז?

../images/Emo31.gif זה איך שאת בוחרת לראות את זה...

סיפור? אתם רוצים סיפור?
הלכתי למכון להסרת שיער בלייזר (כן, בעוונותיי) לקבל הצעת מחיר. איך שנכנסתי התנפלה עלי פרחה-לייט-ידידותית-למשתמש-מנהלת-הסניף וכמעט חיבקה אותי בדרך למשרד. ישבנו אצלה, ובואי נגיד שבמשך שעה שלמה דיברנו על כל נושא שבעולם (כולל הבעיות שלי עם החבר שלי, הבעיות שלה במציאת זוגיות אחרי גירושין קשים, ועוד כהנא וכהנא נושאים) חוצ מהסרת שיער בלייזר. היא החמיאה לי בכמות מסחרית כל כך, שבפעם השלישית שהיא אמרה לי "מה, את ילדה!" התחלתי לחשוב שהיא אולי חושבת שאני ילדותית, וזו לא בא כמחמאה (כמו שנהוג בחוגים מסוימים להעריך שכל בת 30 רוצה להראות כילדה...), והיא חילקה לי עצות מפה ועד בית ג'אלה, וליטפה את ידי, וקראה לי "מתוקה" ואמרה שאני מזכירה את בתה בת ה- 22 ועוד כהנא ליקוקים וחינחונים, שאודה ולא אבוש- נעמו לי למדי... כן, יכולתי לשבת שם ולדמיין לעצמי שאת כל זה היא עושה כדי שבסוף הפגישה לא אוכל לסרב לה ואחתום לה מיד, אבל נהניתי, אז אמרתי לעצמי:"יאללה, אישה עם ניסיון, כמעט 20 שנה מעליך, רוצה לדבר איתך בכיף, לא תתני לה ולעצמך להנות מזה?" בסוף קיבלתי מחיר סופר דופר (אם אני אגיד לך תיהי בהלם... באמת מחיר חבל"ז, וזה אחרי בדיקה מעמיקה של השטח. משהו כמו 50% מהמחיר הרגיל, ועוד "עיגלה לי פינות" והוסיפה שטחים ככה, על חשבונה...) והיא גם שילחה אותי לדרכי בלי שאחתום על כלום- מבקשת, שאם באמת הכל מוצא חן בעיני, אני אתקשר למחרת (מיותר לומר שהתקשרתי
) כדי שלא ארגיש שהיא לוחצת עלי... אז יכולתי לסבול מכל רגע ולומר לעצמי שהיא רק מנסה להוציא ממני כסף, אבל החלטתי להנות- וזה אפילו השתלם בסוף! יש לי עוד סיפורים מהסוג הזה, אם את רוצה... זה פשוט מאד ארוך

שירס36

New member
כל מה שאני אומרת זה

שלצערי יש מעט מאוד אנשים שהם לא אינטרסנטיים בעולמנו. בעיקר בתל אביב. וכשאני נתקלת בכאלה אני יודעת להעריך.

אישון36

New member
מה למדנו ?

אפשר להיו גי פרנדלי גם בלי כותרת בהזמנה ? ואולי אם היית זורמת ..... אישון. לא זורם.

bella21

New member
רגע רגע רגע

המקרה עצמו סופר רק לצורך הסיפור. ציינתי שם שזאת פשוט הייתה הפתעה מרעננת. ואני יודעת שיש דברים יותר הזויים. פעם אחרונה שמשהו הזוי קרה לי היה במסיבת גג בפלורנטין, שם נכנסנו 3 בנות לשירותים משותפים, אף אחת לא מכירה את השניה, כולן שיכורות, והאווירה זרמה לה לכמה דקות של גן עדן עילאי. פה ספציפית סתם היה לי קצת מוזר כי זה מועדון שאני יוצאת אליו הרבה, אבל לא מעבר. והיא באמת הייתה חמודה :p

אישון36

New member
אני לא שולל

ואני אפילו חושב שזה חמוד, זה מדגים לי כמה הכול השתנה מאז שאני הייתי בן 21. אני במגבלות הגיל ........... ובפעם הבאה שאת ניכנסת לחדר נוסף עם 2 בנות או אפילו אחת...או אפילו רק את....... את מוזמנת להזמין אותי. אישון. מזומן להוזמן.

bella21

New member
מה השתנה מאז שאתה היית בן 21?

וייתכן וזה יקרה שוב. אני בחיפושים אחר שחזור גן העדן ההוא.

אישון36

New member
לא יודע

כמה שנים ונרחק כמו מנתיבות מתל אביב. אם יצא לך לנסוע לנתיבות/ירוחם/שדרות וכו תחשבי שלפני כך וכך שנים כך פעלה תל אביב....נשמע מוזר ? מציאות. אם את בשערי גן עדן.....חכי לי (בקולו של יובב מפינוקיו). אישון. יובב.

למעלה