אתמול יצא לי לראות פרק..

Synthetic mE

New member
אתמול יצא לי לראות פרק..

בערוץ 6, את השני ששודר ויש לציין שקווין היה כל כך מלאכותי.. המשחק ממש זול עצוב

Lu Tze

New member
כישרון המשחק שלו מוגבל לפרצופים

של ילדים בני שנתיים.

Durst

New member
הם דפקו את הסידרה רציני..

קווין הקודם שיחק הרבה יותר טוב ויותר עם רגש... דרך אגב למה בכלל הוא עזב את הסידרה?

taltal girl

New member
זה לא... ../images/Emo25.gif

"קווין הקודם". הראשון זה קווין. ולשני קוראים מלורי.

PorkchoP

New member
יוווווו!

ההערה כל כך במקום! במקומך הייתי מקצין את זה. אבל חזרה מהאופטופיק - באמת חבל שהוא עזב, על זה רובנו אם לא כולנו מסכימים. אין לי בעיה עם מלורי, ולא עם אף אחת מהדמויות החדשות, אבל היה יכול להיות מאוד נחמד אם קווין ווויד ודהפרופסור (ה-ד' בכוונה. the prof. זה כבר הפך להיות השם שלו, ואני לא בטוח אם הם בכלל זוכרים שקוראים לו מקסימיליאן ארטורו. אתם לא חושבים ככה?
). לא נורא.

Lu Tze

New member
הוא עזב את הסידרה כי הוא אדם חכם

שיודע שלא צריך להישאר על ספינה טובעת.

GreeCheeMan

New member
הסדרה לא בדיוק הייתה ספינה טובעת

זאת הייתה ספינה עם חדירת מים, שעדיין אפשר היה לתקן אותה, שרב החובל (ג'רי) הטביע אותה בעצמו (גם אם לא במתכוון).

Lu Tze

New member
תלוי מאיזה כיוון באה הדליפה.

אם זה היה מכיוון המפיקים והרשת, כמעט שלא היה לו סיכוי לשנות את זה והוא עשה בחוכמה כשהוא עזב.

dugy

New member
הספינה לא טבעה לגמרי....

אבל בהחלט התחילו לחדור אליה מים ושאר מרעין בישין (איזה מילים...) כשהפרופסור מת. הוא היה אחד מהדמויות הכי שוות אי פעם. בכלל, הכי אהבתי את הצוות המקורי ואף פעם לא הבנתי למה הם חייבים שמישהו ילך כדי להוסיף מישהו אחר (הפרופסור הולך - מגי באה. וויד הולכת - קולין בא. קווין וקלין הולכים - דיאנה ומלורי באים). למה הם לא יכולים כולם ביחד לחיות בחברותא של 8 איש?

GreeCheeMan

New member
וחוץ מזה...

לא בטוח שחור התולעת יעמוד בעומס כזה של 8 אנשים. כבר כמה פעמים ראו את זה, כשהוסיפו מישהו אחד לגלישה אמרו שלא בטוח שהחור יעמוד בזה, אז עוד 4?

Plok2

New member
ותוסיף שזה בכלל לא ריאלי 8 כוכבים

צריך פרק של שעתיים כדי לשתף את כל ה-8. מה שכן, 5 זה אפשרי

למעלה