אתמול לא התחלתי ולא סיימתי לראות את פרק המופת

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
אתמול לא התחלתי ולא סיימתי לראות את פרק המופת

Jose Chung's From Outer Space נקווה שאני אצפה בו ב-3 חלקים בלבד
כבר שלשום רציתי לעדכן שראיתי אצל לונדון וקירשנבאום אייטם על השתלת זיכרון (אם אני זוכרת נכון
) - זה מאוד קשור לפרק הזה, ולעוד כמה פרקים בסדרה (פרקי מיתולוגיה - וכאן ניתן להתווכח האם הפרק הנ"ל מוגדר כפרק מיתולוגיה - לדעתי לא). + משום מה הלכתי לישון רק ב-4 בבוקר וראיתי 2 פרקים של סדרה שאני בד"כ לא רואה - CSI. הראשון במלואו והשני עסק בנושא שהוקדש לו פרק גם בתיקים באפלה - Chimera. פיתרון הפרק היה בנאדם שיש לו בגוף 2 סוגי DNA. מעניין ומפחיד.

dolytush

New member
הפרק הזה באמת שנוי במחלוקת בעניין של

האם הוא פרק מיתולוגי או לא. קשה לי להחליט באופן אישי. פרק נהדר! למרות שהוא מסובך ואפור במקצת, הוא התחבב עלי מאוד (בכלל יש לי אהבה גדולה לעונה השלישית). אני מכירה את הפרק המדובר ב-CSI, פרק ממש טוב! באמת מעניין ומפחיד. טוב, עוד פרק לרשימת הצפיה

Gilliana

New member
אני מאד לא אוהבת את הפרק הזה

בלשון המעטה. לא אהבתי את הרעיון לעשות מתיקים קרקס.

Gilliana

New member
את זה צריך לשאול את כריס

בפועל, זה מה שהיה - היתה תחושה של עשיית צחוק מכל הנושא, כמובן עם סיבה טובה.

1Shir

New member
../images/Emo45.gif גם לי היה קשה להתחבר אליו בהתחלה

הוא נראה לי מסובך מדי ולא קשור. אבל עם הזמן התחלתי ממש לאהוב אותו, קודם כל בזכות הסוף המאלף (בוכה מהתרגשות כל פעם שרואה אותו), בזכות ההומור המשובח פלוס פלוס, ובכלל. גם לי יש אהבה גדולה לעונה 3. אני חושבת שהיא מעין עונת מעבר כזאת, בין הטריוּת של ההתחלה לבין המורכבות של ההמשך. במהלך העונה הזאת היחסים של מאלדר וסקאלי הולכים כמה צעדים קדימה, ויש בה כמה פרקי מפתח חזקים במיוחד, הן בתחום המיתולוגיה והן בתחום הפרקים היחידים.

dolytush

New member
מסכימה!../images/Emo45.gif

הגדרת את זה מעולה! זו באמת עונת תפר, לא רק מבחינת היחסים, אלא גם מבחינת מהות הסדרה. לדעתי כבר בעונה הרביעית הסדרה הופכת ל"מודרנית" וחדשנית יותר. אם נשווה בין עונה 2 ל-4 נראה פערים עצומים, אם בלבוש של מאלדר וסקאלי ובמראה שלהם, ואם ברעיונות של הפרקים עצמם.

למעלה