אתמול מגעיל
רציני

אתמול מגעיל
רציני

התחלתי ללכת לקבוצה של חרדה חברתית לפני כמה זמן, לא ידעתי אם יקבלו אותי שם ואם אני מתאימה...
היום המנחה (לא אשת מקצוע) כתבה לי על הפגישה האחרונה : "לא נפלת עלי והכל בסדר. אבל הייתי רוצה לבקש ממך משהו.
בזמנו הערת לי על העובדה שאני משתלטת על השיחה ולא נותנת לאחרים להתבטא.
בתור בחורה חדשה בקבוצה הייתי מצפה שלא תעירי למנחה לפני כל הקבוצה כי זה לא במקום. ובנוסף. כשאני מדברת בקבוצה אני בדרך כלל עושה זאת למען אחרים, מתעניינת בהם שואלת אותם וזה חלק מהעניין של להיות מנחה.
את לעומת זאת אתמול, שיתפת המון שזה טוב ויפה אך זה היה לעיתים על חשבונם של אחרים שלא דיברו כלל. אנא שימי לב יותר גם לדברים שאת אומרת ואפשרי גם לאחרים לדבר"

נפגעתי ממש ובכיתי על הבוקר... אני בעיקר שאלתי אנשים שאלות והתעניינתי... הייתי לא רגועה אתמול...

אני יצאתי מרוצה מהקבוצה, אבל כנראה שהשתלטתי והרסתי...

אני מרגישה ממש רע ולא מתכוונת ללכת יותר

אחרי זה יצאתי לבליינד דייט בפעם הראשונה, לקח לי מלא זמן לאזור אומץ... היה מאוד נחמד ואפילו מעולה עד שהוא התחיל להכניס לי אצבעות לתחתונים... ובסוף כמו מטומטמת הלכתי איתו לבית שלו ושכבתי איתו...

היה לי יום מעולה אתמול, חייכתי אל אנשים, הייתי נחמדה ובסוף נגמר זוועה...

מירב189

New member
על שביל ארוך יקרה

קוראת את הרצון הטוב שלך לקבל שינוי באיכות חייך ועצם הפניה לקבוצה של חרדה חברתית, היא כבר השינוי לכך.
מבינה את הרצון לקחת חלק מהדיון הקבוצתי וגם שאחרים גם ישתפו ולא רק המנחה.
למעשה, המנחה שלך לא רצתה לפגוע בך, אלא לשים לך גבולות שלא תפגעי יותר בלי כוונה באוירה של הדיון הקבוצתי, למרות שאת דיברת הרבה ושאלת שאלות, עדיין זה על חשבון אחרים שלא שיתפו.
יודעת שלא עשית זאת מתוך אגואיסטיות ובטח לא היתה לך כוונה לכך, אלא רצית להיות באינטרקציה חברתית וכנראה האנשים הללו, תרמו לשחרור החסימה שהיתה לך באינטרקציה עם החברים ולכן כאילו היית את המנחה כדי לחזק את האני העצמי שלה ולהכיל את רגשותייך באינטרקציה שלך עם האנשים.
אין לך מה להפגע יקירה, היא לא מתכוונת שאת אדם רע ולא מתחשב, אלא רצתה לשים לך גבולות שלא יפגעו בכושר המנהיגות שלה כמנחה וגם שתהיה יותר מאורע לדברייך ולהתחשב באחרים גם אם אינם עונים, אחר כך הם יתחילו להשתתף.
כמה כואב זה להרגיש פגועה, מקופחת, דחויה ואשר לא התכוונת לכך אלא רצית לעזור ולתמוך באחרים, אבל כנראה לא התחשבת די באחרים ובגבולותיך בדבריך למנחה ולכן אין לך מה להרגיש ברגשות אלו, כי אלו הערכה למעשייך ולא כביקורת על מעשייך - אלא הערכה מלשון רוך ולא ביקורת מלשון - קור.
מאכזב שרצית לשבור את ההרגשה שחשת אחרי הפגישה עם הקבוצה ולכן קיבלת אומץ ויצאת לבליינד דייט בפעם הראשונה ואף היה נחמד ואפילו מעולה, אך לצערנו, רצית שמישהו יכיל את הרגשות הכואבות שחשת שיצאת מהקבוצה ולכן רצית את החמימות, את האהבה, את העטיפה של הריכוך, התשומת לב של האחר ולכן נכנעת לפיתוי שלו לשכב איתך ולאחר מכן הרגשת מנוצלת ופגועה.
יקירה, אל תלקי את עצמך, רק רצית חום, שמישהו יכיל את רגשות הקיפוח והדחיה שחשת כלפי המנחה כאשר אמרה לך את הדברים ובטח מבלי לפגוע בך ולכן עשית מה שעשית כי הרגשת שאת טובעת ואין מציל והוא לצערי היה הפיתוי להצלת רגשותייך הפגועות, אבל אחר כך הבנת שטעית ועוד יותר הרגשת זוועה.
לכן יקירה, כאשר את ברגשות סוערים בליבך, לא כדאי ללכת לבליינט דייט, כי את יכולה ליפול לפיתויים של הגברים שהוא כנראה הרגיש או סיפרת לו על הפגיעה שלך ובכך לא ינצלו אותך או תחושי מנוצלת ולא תלקי את עצמך לחינם.
מאחלת לך הרבה אהבה עצמית, חיזוק רגשותייך והבנה והכלה למעשייך כדי להפנים את התובנות ולהמשיך הלאה בשינוי איכות חייך ולא להתקע בכאב.

בהצלחה בשינוי איכות חייך ובהערצה רבה,

מירב

מירב189

New member
יקירה אולי רצוי שתוכלי דברים קלים כמו ירקות

מבושלים או רגילים ודברים שקלים לעיכול ולאחר שתרגישי טוב, אזי תעברי לדברים יותר כבדים בהדרגה.
מאחלת לך רפואה שלמה - רפואת הנפש והגוף ולהזין את גופך במאכלים
מזינים ושגופך יגיב אליך בכוחות נמרצים ובבריאות טובה.
אולי זה מעיד על איזו חרדה שמבחינה הולסטית מזהמת לך את הקיבה.

בהצלחה בשינוי איכות חייך,

מירב

מירב189

New member
בעבר סבלתי מאוד מהקיבה, בגלל חומציות יתר,

והמעי הרגיז הנובע מרגישות יתר בעבר, כיום כמעט ואין וגם תזונה לקויה.
יש כאלה שיש סיבה ממש פיזית שהיא חיידק בקיבה ולכן צריך לברר עם הרופא המשפחה את תלונותיך ואולי יש צורך להפנותך לגסטרולוג.
בתקווה שתתעלי על עצמך ותקבלי את המזור לסבלך.

מירב

נכון מאוד, מירב

היה לי סיפור כזה ובאמת מצאו לי חידק הליקובטר. קיבלתי מלא אנטיביוטיקה וזה עבר.

אז ככה...

קודם כל גם אני סבלתי מכאבים בקיבה שלאחרונה התחילו לחזור.
בזמנו אפילו התחלתי טיפול תרופתי עוד לפני שמצאו לי משהו (ובכלל לא מצאו לי).
עשיתי בדיקת הליקובקטור פילורי, זהו חיידק מאוד נפוץ והבדיקה לא נוראית.
גשי לרופא משפחה להתייעצות.
יכול להיות שרק מדובר בשינוי תזונתי כלשהי שעורר בך כאבים או רגישות למרכיבים מסוימים כמו גלוטן ולקטוז.
או אולי פסיכוסומטי.
נראה לי שגם אני צריכה לקחת את העצה של עצמי ולחזור לבדוק את העניין!

לגבי ההודעה הראשית שלך, יכולה להבין לליבך.
יש ימים שהכל מרגיש בקריסה נוראית וקשה לתפקד.
עוד יותר הזדהיתי עם הצורך הזוגי ובאיזשהו מקום קינאתי על האומץ לצאת לדייט ועוד בליינד דייט, אצלי זה תחום שהוזנח לגמרי.
אל תכעסי על עצמך, תראי את מה שכן יצא טוב ותני לעצמך הזדמנויות כמו עשיתי עכשיו.

תודה לשלושתכן

הכאבים הם בגלל שלא אכלתי מספיק בוודאות, זה קורה לי שאני אוכלת מעט מידי

שמעתי שזה קורה

אצלי יותר נפוץ שיהיה לי בחילה ואולי אף הקאה.
לא שקורה הרבה שאני לא אוכלת, אבל אם כבר, זה יותר בכיוון הזה...
אולי לא שמה לכאבים מרוב שהבחילה חזקה ולפעמים גם מקיאה.

מירב189

New member
אני מכירה זאת, כאשר הייתי צמה ביום כיפור בעבר

ובגלל שסבלתי מתסמונת המעי הרגיז, אזי לא הייתי יכולה לאכול במשך שבוע ימים והתפתלתי מכאבי בטן ואף הגעתי לחדר מיון בשל כך, עד שהרופא המשפחה אמר לי לא לצום.
גם כאשר אני במצב של סטרס, בדרך כלל אני אוכלת רגשית, אבל יש מצבים מעטים שאינני יכולה ויש כאבים חזקים בבטן ובקיבה ואפילו בחילות והקאות מעטות, אזי ההרגשה מאוד מוכרת.
המלצה: מקלחת חמה על כל הגוף, מדיטציה או שמיעת נעימות של מדיטציה כאשר את נותנת ללא כלום להשתלט עליך וכל המחשבה רק בנשימה ואת נכנסת לאני העצמי שלך ומנסה לחולל את השינוי שאת רוצה מייחלת לעצמך ולהרגיש יותר טוב ותוך כדי נשימות בטן עמוקות.
כתיבה אל הכאב, על ידי שחרור החסימות של חוויותייך וכאבייך.
לאכול דברים קטנים שקלים לעיכול ובהדרגה לעבור לדברים כבדים.
בתקווה שעזרתי.

מירב

Lady Stark

New member
בובונת

מצטערת על כל מה שעבר עליך.
המדריכה הזאת נשמעת לי כבעלת אגו נפוח ולא בריא. כאילו היא ניסתה להכניס לך. וזה היה מאוד לא מקצועי מצדה.
את צריכה להיות רק בקבוצה בה את מרגישה מספיק בטוחה.
לגבי הבחור, מותק, תשתדלי לשמור על עצמך ולהישאר תמיד בצד שלך. את לא צריכה לעשות שום דבר שאת לא באמת רוצה. ההבדל בין להיות עם מישהו כשאת לא באמת רוצה לבין לעשות את זה כשאת נרגשת ומתלהבת, הוא שמיים וארץ. ובמיוחד במצבך, ממש חשוב שתשמרי על הגבולות האלו.
אם את מתבלבלת ולא יודעת מה לעשות, תנסי לתת לעיקרון הזה להנחות אותך: כשזה טוב ונכון, את יודעת את זה לגמרי. אנחנו יודעות מתי אנחנו מרגישות טוב. שם אי אפשר להתבלבל.

ולגבי הבטן, אני מכירה את הכאבים האלו. תנסי לאכול בימים הקרובים דברים שקל לבטן לעכל: אורז לבן, לחם מקמח מלא, ירקות אפויים (בפרט ירקות כתומים כמו בטטה, דלעת וגזר). בלי מטוגנים והכי חשוב- להתרחק ממאכלים עם חומציות גבוהה. תוך כמה ימים הבטן שלך תחזור לעצמה. מבטיחה.

תודה

מכירה שמרוב שהקיבה שלך ריקה כשאת אוכלת בהתחלה זה ממש כואב?... אבל כשממשיכים לאכול זה נרגע...

Lady Stark

New member
כן, מכירה

בנוסף לכל הצרות שלי יש לי מעי רגיז.
אנחנו פה, מותק. אל תשכחי את זה.

למעלה