אתמול מירי הקדישה את "ממי" לאיתי ולאבא שלו זאב שהיה בקהל... היה מהממוש.
I impossible Prince New member 20/5/07 #1 אתמול מירי הקדישה את "ממי" לאיתי ולאבא שלו זאב שהיה בקהל... היה מהממוש.
S SaPiR293 New member 20/5/07 #2 גם אני הייתי בהופעה...../images/Emo70.gif היה ממש יפה! דרך אגב אני חדשה קוראים לי ספיר ואני בת 14 ומתה על מירי מסיקה
גם אני הייתי בהופעה...../images/Emo70.gif היה ממש יפה! דרך אגב אני חדשה קוראים לי ספיר ואני בת 14 ומתה על מירי מסיקה
א אושRתי New member 20/5/07 #3 ברוכים הבאים למצטרפים ../images/Emo140.gif והממ אנחנו בפורום איתי ולגבי זה שמירי הקדישה תשיר לאיתי אבא שלו- כפעליה
ברוכים הבאים למצטרפים ../images/Emo140.gif והממ אנחנו בפורום איתי ולגבי זה שמירי הקדישה תשיר לאיתי אבא שלו- כפעליה
ע עדי C New member 20/5/07 #4 זה היה מצחיק../images/Emo6.gif מירי ואחד הנגנים, מיקי נדמה לי, אמרו שהוא איש מקסים... [אם הוא כמו הבן שלו... ]דיברו עליו קצת שהוא ראש עירית צפת לשעבר.... ואז מירי הקדישה לו את השיר
זה היה מצחיק../images/Emo6.gif מירי ואחד הנגנים, מיקי נדמה לי, אמרו שהוא איש מקסים... [אם הוא כמו הבן שלו... ]דיברו עליו קצת שהוא ראש עירית צפת לשעבר.... ואז מירי הקדישה לו את השיר
כ כלה להשגה New member 20/5/07 #6 כן זה היה מיקי../images/Emo99.gif וגם לאבא שלו, לזאב יש קול בס עמוק כמו לבנו