אתמול מישהו שאל,,, יש על מה להצטער?

a - s -inv

New member
אתמול מישהו שאל,,, יש על מה להצטער?

הוא שאל ,,,האם טעינו עד עכשיו? האם יש לנו על מה להצטער? כן פופאי,,,יש על מה להצטער יש להצטער על רצח ראש ממשלת ישראל יצחק רבין ז``ל שהיה נמנע לולא התהליך הקלוקל הזה (הרבה מטילים ספק בצערך בדבר) יש להצטער על המון קרבנות טרור שאתה אחראי ישיר למותם יש להצטער על מכה חברתית שנחתה עלך העם בעקבות הסכמים אלה יש להצטער על חוסר הביטחון ואי הודאות שלא היו לפני וישנן אחרי יש להצטער על כבוד וגאווה שנגוזו ואינם ואתה עוד שאלות קיטבק טיפש

אלוני.

New member
היזהר בדבריך

מה שמשתמע מדבריך הינו דבר חמור . היזהר בדבריך ובלשונך . חבל לי ועצוב לקרא את דבריך והלוואי והייתי יכול להאמין כי פליטת מקלדת הינם...

a - s -inv

New member
תגיד אתה רציני?

כל מה שכתבתי נכון גם אם זה לא נעים לאוזן ולעין לולא כל המהלכים השגויים נוסח אוסלו כל זה לא היה תגיד איפה נעלמת היום השארתי לך הודעה במשרד אם אתה פנוי יש לי מה לדבר איתך ושאלה לסיום,,,מה אתה אומר על ההשעיה של המורה שכפר במורשת רבין , שמעתי אותו ברדיו והוא ממש לא טיפש הוא נימק את דעתו ובאמת לסיום האתר עולה באטיות מדהימה,,יש בעיות? רק שהחיזבללה לא התעצבנו על ההודעות שלנו (-:

אלוני.

New member
אני רציני מאד

תקשיב למה שפיך אומר. מה שאתה אומר שבנסיבות מסויימות זה לגיטימי לרצוח ראש ממשלה . יוצא מדבריך שפרס אשם ברצח רבין ז``ל או שאולי רבין ז``ל ירה לעצמו בגב בעשרת הדיברות מופיע : לא תרצח ! אין הסתייגות ואין : לא תרצח אלא אם הנרצח החל בהסכמי אוסלו . זוכר פעם אמרתי לך שהיהודים צמים כל שנה בצום גדליה ולא למדו מזה כלום ?

גוןדו

New member
בגלל שכמותך נרצח רבין

לכולם ברור המסר שאתה מנסה להעביר. רבין אשם ברצח שלו בגלל התנתהגותו. לולא סיכן את ביטחון המדינה לא היה נרצח. בכך למעשה אתה נותן לגיטימציה לרצח או לכל הפחות מסיר מהרוצח והימין המסית את האחריות. אז נכון שאתה עושה את זה בדרך ערמומית כמו נחש. אבל אתה שקוף. תתביש

markrin

New member
אכן צדקת-רבין בהתנהגותו הביא את הרצח על עצמו

אין מה לעשות-שגיאות קטסטרופליות מביאות לפעמים למחירים שכאלו אני אומר לך בשיא הרצינות-הוא הונה חצי עם-זו לא הגזמה אלא עובדה.גם אני חשתי מרומה אז,למרות שלא בחרתי בו. הבטיח יומיים לבחירות לא-למומ עם אשפ ולא לירידה מהגולן. עם הבחרו התכחש בדיוק לשני הלאוים האילו. והיו הרבה דווידלוים טפשים שהצביעו רבין כדי להפרע משמיר. והיום,,,, זה שידור חוזר.יש רק הבדל,ברק הוא בעצמו מתנחל. מענין אם יפנה את עצמו במסגרת הסכמי הכניעה שהוא מכין...

למעלה