אתמול ממירב

shl17

New member
אתמול ממירב

יש סינגל מענין מעל נחל מערות נוסעים בענף הצפוני של הסינגל המסומן אדום בסופו יש פניה בעליה ימינה מתפתלים בין העצים +כמה מעברים לא פשוטים בסוף מגיעים לסינגל בפניה שמאלה נוסע על פי התהום ומשקיף על נחל מערות השביל עושה סיבוב וחוזר למקום שבו התחלנו. נתן לעשותו גם הפוך(אני עשיתי הפוך) אבל עדיף כמו שתארתי כי הפוך יש קטעים שאי אפשר להתגבר עליהם בעליה

liorsos

New member
סחתיין אחי אחלה מסלול הרבצת אאה

הייתי היום בשווצריה היה נחמד אבל אני חייב מישהו שמכיר את המסלולים וגם אני חייב מפה

יורם חן

New member
אכן מדובר בקטע מצוין והינה גם מפה

הפניה ימינה מהאדום היא לסימון כחול אשר בהמשך יורד לכיוון נחל מערות ואז אינו רכיב. בשלב זה יש לפנות שמאלה , על קו הגובה , לאורך הגדה הדרומית של נחל מערות (להיזהר לא להחליק ימינה !!) צירפתי מפה של הקטע המדובר וסימנתי את החיבור/עיקוף שמדובר עליו בצבע וורוד

יורם חן

New member
ועוד סינגל, חדש יחסית, באותו מקום

לקראת סוף הסינגל האדום וממש בתחלית העליה על משטח הסלע המוליך בסופו לרחבה פתוחה ולכחול המדובר מקודם, ישנו סינגל חדש (אני ראיתי אותו לראשונה לפני יום העצמאות), שיוצא מהאדום שמאלה. בהתחלה הוא רצוף מדרגות סלע ואח"כ הוא יורד בתלילות ימינה או מטפס בשיפוע תלול שמאלה, אנחנו לקחנו את השמאלי ע"מ שלא לאבד גובה יותר מדי וחלק מהעליה עשינו ברגל. ממה שהתרשמתי, בכיוון למטה הוא חייב להיות סינגל מעולה. צירפתי מפה עם נקודת ההתחלה של הסינגל וכיוון התנועה (פחות או יותר), מסומן בצבע ירוק.

יורם חן

New member
המפות זה מהתוכנה של טורבו CD ו...

על זה אני עושה עוד עבודה עם תוכנה פשוטה (כמו צייר)

shl17

New member
צריך לנסות גם את זה אבל

מנסיון אחר לרדת מהשביל האדום שמאלה נתקלתי בשדות סלעים שהיה קשה מאוד לעבור ונאלצתי לטפס די הרבה ברגל כך שגם הסינגל שגילית יכול להסתיים כך למה לא היית החלוץ שלפני המחנה וניסית אותו לטוב או לרע?

bisley1

New member
הסינגל הכחול שיורם מדבר עליו ->

פשוט עעננקק!! פגשנו אותו לראשונה קצת לפני יום העצמאות ולקחנו סיכון, הסינגל התחיל בקצת סלעים עליות וירידות וכשהגענו לפיצול שיורם דיבר, לקחנו לכיוון הירידה ומשם החוויה רק התעצמה, המסלול הופך להיות מאתגר (טכנית) עם דרופים קטנים ועיקולים חדים, ובסופו של דבר נפגש עם סימון שבילים ירוק לבן, אנחנו המשכנו עם הירוק לבן לכיוון שמאל (דרומה אם אני לא טועה) ונפגשנו עם קטע מדרגות מאתגר נוסף שהפריריידרים קופצים אותו בלי בעיה (מופיע בתמונה שצרפתי) ומשם או שחוזרים לחניה דרך מטע הזיתים או שממשיכים ישר ומטפסים עם הירוק עד למפגש עם שביל ה"אסיד" (סימון שחור לבן) ויורדים איתו עד לחניה (כמעט). בקיצור, סינגל מומלץ בחום, והחסרון היחיד שמצאתי בו הוא שהוא עדיין די חדש וצריך לחרוש אותו קצת יותר (עם אופניים כמובן) ואז יהפוך לאחד מהמשובחים במיר"ב !! BISLEY1

shl17

New member
יופי זה יחסוך חזרה באותה דרך

על האדום (לא שזה רע כי אז מגיעים לענף הדרומי שלו שהוא פיצוץ בפני עצמו)

shl17

New member
יש קטע בסינגל שצריך להדק

את הביצים לאוכף עמ שלא יפלו רוחב 20 סמ על שפת התהום(ואני עוד עשיתי אותו בכיוון העליה)

למעלה