אתמול מצאתי באחד העיתונים

רותי ב.

New member
אתמול מצאתי באחד העיתונים

את המודעה הבאה: הרשות הלאומית לתרבות הלאדינו קורס להכשרת מורים, מרכזים ופעילים בחוגי מבוגרים על שפת הלאדינו ותרבותה לשנת תשס"ב/ג 2002-2003. הרשות הלאומית לתרבות הלאדינו בשיתוף האדף להשתלמות במשרד החינוך פותחת קורס להכשרת מורים, מרכזים ופעילים בחוגי מבוגרים לשפת הלאדינו ותרבותה, בשבוע שבין ג´-ז´ באלול התשס"ב (11-15 באוגוסט 2002) בבית ההארחה על שם יצחק רבין בירושלים. הקורס בתנאי פנימייה מלאים. יתקבלו גם מועמדים אקסטרניים (ללא לינה). הקורס מיועד להכשיר מועמדים להוראת הלאדינו (שפה ותרבות) בהתאם לתכנית "עמליה" במסגרת שתי יחידות לימוד של האגף לתוכניות יחודיות שליד משרד החינוך. בקורס יינתנו שיעורים ללימוד שפת הלאדינו והרצאות על תרבותה על ידי מורים ללאדינו ממדרשת "עמליה" ומרצים עקדמיים. משתתפי הקורס יתחייבו להמשיך ולהשתתף בקורס זה גם במהלך שנת תשס"ג בירושלים (פגישה אחת לחודש). ההרשמה תסתיים ביום ראשון, 16/6/02. מספר המשתתפים מוגבל ! הרשמה ופרטים: הרשות הלאומית לתרבות הלאדינו, ת.ד. 2310 ירושלים 91022, טל. 02-6235995, 02-6243068, פקס. 02-6259791. עד כאן ההודעה. עכשיו רק נשאר לי לחפש מה זה תכנית "עמליה". אלגונו סאבי???

רותי ב.

New member
אבל זה חשוב, כי ככה

אולי אפשר יהיה שוב קצת להביא למודעות של יותר אנשים, בעיקר אלו שאוהבים את השפה, שיש כזה דבר, אולי מישהו כן ירצה ללכת לקורס הזה, 4 ימים בקיץ, ואחר כך להעביר את השפה לעוד אנשים. לא עצוב לכם שיש פה שפה נהדרת שהולכת ונכחדת? לי זה עושה נורא עצוב שככה, שמכל העולם רק בין 50 ל- 80 אלף אנשים מבינים את השפה ועוד פחות מהמספרים האלו דוברים אותה באמת. אז נכון, נו אביאן ´תוכניתוס´ לפני 100 שנה, אמה מי פארסי קי-אס מוי אימפורטנטו פוס לאס 100 אניוס כי וואנה וויניר.

avielss

New member
אי קואלו סאזה קון להכשרה?

אנדה וומוס אנקשר אל פפל?

רותי ב.

New member
קודם כל, מי אמיגו avielss יו

נו-תדיגו אונדה אנקשאר פפליס. אי סגונדה, פור אקזמפל, פודיס סר אממממ, מדריך די אסטה לינגווה אין מתנ"סים, אונדה איי (אור ואנה אוואר) קורסוז די לה לינגווה, פור אסטוס קי נו סי-קראן אולבידלדה. (תרגום: קודם כל, ידידי avielss, אני לא אומרת לך איפה לדחוף ניירות, דבר שני, אתה תוכל להדריך את השפה הזו במתנ"סים, היכן שיש (או שיהיו) קורסים של השפה, בשביל אלו שלא רוצים לשכוח אותה.

למעלה