אתמול ניסיתי את שיטת ה Wild

netush

New member
אתמול ניסיתי את שיטת ה Wild

אתמול ניסיתי את שיטת ה Wild עם הסחרור שאלון דיבר עליו וזה עבד פשוט הלכתי לישון בשעה 11:00 והתעוררתי עקבתי אחרי ההוראות ראיתי טלויזיה למשך שעה חזרתי למיטה והפעם פשוט הקשבתי לתיתוקים של השעון שלי המשכתי ככה עד שהתחילו הויברציות זה היה פשוט מדהים ואז כשהחלום התחיל להופיע לי התחלתי להסתובב בלי קשר לשיטה כדאי לראות מה יש מסביבי אני עוד לא הצלחתי לעבור דרך קירות או משהו כזה כי הצלילות שלי הייתה מאוד נמוכה כי זה החלום הצלול הראשון שלי אבל אני לא יודע למה היתי כל כך שמח שאני בחלום צלול שאחרי חצי דקה בערך התעוררתי :( אבי

אלון ב

New member
מגניב !! השיטה עובדת !!

רק תסביר לא בדיוק הבנתי, השתמשת בסיחרור בזמן שהרגשת את השיתוק והוויברציות או רק כשהיית כבר בתוך החלום הצלול ? כי כל העניין זה שלרבים כאן כולל אני היתה בעיה שהיינו בשלב של השיתוק והוויברציות ולא ידענו איך להיכנס מזה לחלום צלול, ואז הפיתרון שסיפרתי עליו כאן אתמול הוא שבשלב הזה של הוויברציות צריכים לדמיין שמסתחררים במהירות וזה יכניס אותך תוך כמה שניות לחלום הצלול. אז זה באמת מה שעשית ? יפה ! אלון

netush

New member
תגובה לאלון

אלון אז מה שעשיתי זה היה בזמן הויברציות דימינתי לעצמי כאילו אני בקרוסלה ומסתובב עם עיניים סגורות אותה הרגשה קיבלתי כמו ההרגשה כשמסתובבים מהר על כיסא גלגלים אחרי זה ראיתי חושך לשניה אחת ופתאום התחלתי לראות אבל שוב זה לא היה ממש צלול אבל בכל זאת זה היה חלום צלול אבי

אלון ב

New member
עוד שאלה

תגיד זו פעם ראשונה בחיים שלך שאתה חווה את הוויברציות האלה ? כמה חזקות הן היו ? ובאיזו שעה חזרת לישון ותוך כמה זמן נירדמת ? תודה ! אלון

חלמן

New member
אלון - עזרה-

אלון.. איך אני אמור לדמיין שאני מסתחרר?? איך???????????????????

למעלה