אתמול ניפגשתי עם דר ס

gui1

New member
אתמול ניפגשתי עם דר ס

קצת רקע כללי אני בת 41 עם אנדו דרגה 4 מיומות ברחם, ציסטות ושחלה מצומקת והשניה אמורה להיות נורמלית אבל מה שהכי קשה בכל הסיפור הזה אלו הכאבים מהמחזור הראשון בגיל 11 ועד היום במשך 30 שנה אני סובלת מכאבי מחזור הקאות ובחילות שמביאים אותי לאינפוזיות נוזלים עקב הקאות , וכמובן כדורים משככי כאבים , זריקות במקרה החמור ונרות וולטרן אביטרן וכו , ככה בנות יקרות 30 שנה
בגיל 38 שקלתי להוציא את הרחם אבל בישראל זה לא מקובל אם אין ילדים , אז המשכתי לסבול ומאד מאד התעייפתי מהחיים
עכשיו - לפני שנה הכרתי בחור ואנו בזוגיות - אבל את הגלולות הפסקתי פעם אחת מה שהוביל לאישפוז עוד לפני שהתחלנו IVF
ובעקבות האישפוז החליטו שאני צריכה לעבור עוד ניתוח עמ לנקות ולהכין את הגופ ל IVF או
אפשרות נוספת
להוציא את הרחם ואז סופ כל סופ לחיות חיים נורמלים , בלי מחוזר ! תחשבו על זה בגיל 41 להתהלך בעולם בלי סיוטים של מה יקרה עוד חודש עם המחזור הבא [ אומנם אני על גלולות ברצפ אבל כל חודשיים מדדמת וחייבת לקבל מחזור עמ לעצור את הדימומים ]
הבז רוצה לעשות ניתוח ואז לנסות סבב של IVF אבל אין לי כוח !
מחר יש לי היסטורוסקפיה אצל סוריאנו שיראה מה קורה עם הרחם והמיומות והמחיצות
אני מרגישה שככל שהזדקנתי אני פחות יכולה לסבול או כבר התעייפתי מלסבול
תאמת כבר נמאס לי לקחת גלולות ברצפ
נמאס לי מתירוצים של למה אני מכופפת ולמה אני ניראת ככ חולה
כבר נמאס לי להרגיש את הציסטות
אולי לחשוב בצורה חיובית
כבר בא לי לחיות חצי שנה בלי פחדים היסטריות ודימומים !

liats80

New member

אוף זה נשמע ממש ממש לא קל.
אני מבינה את הרצון סופסוף לחיות ללא כאב. הכאב מעייף ומתיש את הגוף והנפש.
ההפריות הן קשות פיזית ונפשית. חשוב שתדעי שזה מה שאת באמת רוצה. אי אפשר לדעתי לעבור הפריות "בשביל" הבן זוג.
תראי מה יאמר סוריאנו מחר ומה לדעתו האופציות שלך.
אח"כ, לדעתי, כדאי שתחשבי בינך לבין עצמך מה את רוצה. כמה חשוב לך לחוות הריון? אם בכלל... כמה חשוב לך שיהיו לך ילדים? אם בכלל... איך את מרגישה בנוגע לפונדקאות או אימוץ?
ואחרי שתעני לעצמך ותדעי מה את רוצה עבור עצמך תשוחחי עם בין זוגך ותראי איך הוא מרגיש. אני למשל רציתי להתחיל בתהליך אימוץ כשהיינו עוד ממש בתחילת הדרך. לבעלי לקח זמן להתרגל לרעיון אבל בסוף גם תמך בו. למזלנו בסופו של דבר נכנסתי להריון (מהפריה) עוד לפני שיכולנו להגיש בקשה לאימוץ.
לקחת בחשבון כמובן את תופעות הלוואי שעלולות לבוא בעקבות הוצאת הרחם. תדסקסי עם סוריאנו על זה.
ההחלטה היא לא פשוטה. קחי לך את הזמן להבין מה האופציה הטובה ביותר עבורך (חיכית 30 שנה אז הזמן שיקח לך לחשוב יתגמד בהשוואה לזה והזמן הזה חשוב).
שולחת חיבוק ענק.
ליאת.

גוי אולי תתקשרי?

המערכת המאד לא ידידותית של תפוז והאפליקציה
פשוט חירפנו כל הודעה שכתבתי כאן.
אני מאד מבינה אותך ואם תרצי תתקשרי.
שולחת לך את הנייד במסר, אם אני לא עונה סמסי לי ואחזור
בהקדם.

פז08

New member
אוי גואי

אני כל כך שמחה לראות אותך בפורום, אבל מאוד עצובה שאת חשה כל כך רע.....
תראי, לדעתי השאלה הגדולה, היא באמת מה את רוצה יותר. רוצה ילדים בדרך ה"מסורתית" ואז המחיר הוא בכל זאת ניתוח וטיפולים, או שאת כל כך סובלת שאת מוכנה לוותר על הדרך הזו להביא ילדים (לא לוותר על ילדים, רק על הדרך) ומעדיפה לסיים עם כל הסבל והכאבים...
מניחה גם שלתוצאות של ההיסטרוסקופיה יש משקל....
מה היה בהיסטרו? מה אמר ד"ר סוריאנו?
תראי, אני לא אומרת שדעתו של בן הזוג לא קובעת, רק מדגישה שבכל זאת מי שהכי סובל זו את, אז לדעתי את צריכה לעשות חשבון נפש עם עצמך ולחשוב מה נראה לך טוב יותר עבורך, מבלי להתחשב בשלב זה בדעתו של בן הזוג.
מה שכן- אפשר לשבת עם בן הזוג ולראות מה הוא חושב על הבאת ילדים בדרך אחרת. גם אחרי הוצאת רחם, יש עדיין אפשרות של פונדקאות עם / בלי תרומת ביצית וכן אופציה של אימוץ כמובן.
אני מודעת לקשיים הגדולים בכל אחת מהדרכים, אבל שוב- זה עדיין אופציות. גם ניתוח ו- IVF זה לא פשוט......
בקיצור - יש לך המון חומר למחשבה. אני מאוד מאוד מבינה אותך. מבינה את התסכול, את החששות, הכאבים, הכל.
מאחלת לך שתוכלי לקבל החלטה בהקדם, שתהיי שלמה איתה, והעיקר, כמה שפחות כאבים......

gui1

New member
אז ככה

דר ס לא חידש הרבה יש מיומה ענקית ברחם אבל היא על הדפנות אפשר להסיר אותה ובמקביל לנקות מוקדים ואז להתחיל IVF שכמובן אפ אחד לא מבטיח כלום מלבד עןד כאבים וסבל
לא ככ בטוחה שיש לי כוח נפשי ופיזי לסבול ! וילדים הם בעדיפות שניה במצב זה למרות שהבז מבקש לנסות
אבל מצד שני אני הסובלת
עכשיו ההתמודדות עם הבז
לפחות התקדמתי אחרי 10 שנים של סבל , קיבלתי החלטה יותר לא לסבול

פז08

New member
נו, גם זה משהו, לקבל החלטה

אני הייתי מזמינה לשיחה את הבן זוג, אני מניחה שהוא יודע כמה את סובלת..... השאלה האם נתן דעתו על דרכים אחרות להביא ילדים..... הייתי משוחחת איתו.... מאוד ייתכן כמובן ולא ישתכנע אחרי שיחה אחת, וידרשו שיחות רבות..... כל פעם "לטפטף".... אולי להפגש עם זוגות אחרים שאימצו....... שיהיה לה המון בהצלחה גואי, ותרגישי טוב!!

למעלה