מה אתה דפוק? אתה באמת רצית לצפות בפושע הנאלח?הרכבת הגיע לתחנה בזמן ואנחנו עלינו עליה בזמן
ומשך הנסיעה היה מדוייק והיא הגיע ליעדה בזמן.
אז למה לא משדרים נאום מוקלט של ביבי שהובטח
שיהיה בשעה 20:30. לא מגיע לנו ליעמוד בהבטחה
שלו.
זה כל כך קשה?
הודעה דרמטית על " הודעה מיוחדת " 24 שעות מראש, בערב חג ותוך מריטה נוספת וכל כך מיותרת של עצבי חמישים ושש משפחות מפוחדות ומטולטלות והתוצאה עוד לעיסה מעייפת של מה שנאמר כבר בעבר ולא מעט פעמים, לא מיוחד ולא נעליים. וכל זה בנאום מוקלט מראש בלי אפשרות לשאול שאלות ואתה מצפה לקפיצה לדום של ערוצי תקשורת, כמו בצפון קוריאה. אז לא, הגיע הזמן להבהיר לאבי האומה שהוא לא חי בפיוניאנג אלא בקו שבין קיסריה לירושלים ולבודפשט. ומי שנורא חשוב לו להתמוגג אל מול כישוריו הרטוריים וקול הבריטון המשכנע של האיש הזה, יכול תמיד לעבור לערוץ 14, שם מובטח לו הסיפוק המושלם.הרכבת הגיע לתחנה בזמן ואנחנו עלינו עליה בזמן
ומשך הנסיעה היה מדוייק והיא הגיע ליעדה בזמן.
אז למה לא משדרים נאום מוקלט של ביבי שהובטח
שיהיה בשעה 20:30. לא מגיע לנו ליעמוד בהבטחה
שלו.
זה כל כך קשה?
לא ,אני לא על הקצה, כי אני מכיר אותו ותמידכנראה זה כייף שהשמאלנים על הקצה![]()
אם פספסת, פתחתי שרשור עם לינק לצפייה בנאום המלא.לא ,אני לא על הקצה, כי אני מכיר אותו ותמיד
נהג כך. אבל הפעם החלטתי להביא את זה
לתצומת ליבם של הביביסטים בפורום.
קוראים לזה חנטרישיות.
בלהגיד אין עליו. והוא גם יודע איך לעשות את זה.אם פספסת, פתחתי שרשור עם לינק לצפייה בנאום המלא.
נתניהו לא איכזב ולא נכנע לטמטום של השמאלנים. אמר את הדברים הנכונים במדוייק!
"ביבי רק יודע לדבר" , שיחסל קודם את נאסארללה , סינאוור , איסמעיל הניה...בלהגיד אין עליו. והוא גם יודע איך לעשות את זה.
בלעשות יש לו הרבה מה ללמוד.
חיסולים זו לא מדיניות."ביבי רק יודע לדבר" , שיחסל קודם את נאסארללה , סינאוור , איסמעיל הניה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.