אתמול נפגשנו כמה חברות עם

אתמול נפגשנו כמה חברות עם

הילדים שלנו והחלטנו להכין עוגיות. צילמתי לכם את העשיה וההנאה אבל לצערי שכחתי לצלם את העוגיות אחרי האפיה. אבל לא נורא קבלו את התמונות.

gnifr

New member
היי קרן יפה כל הכבוד

מאיפה האותיות להכנת עוגיות מאותיות ואיך עושים בצק לעוגיות עם צי'פים שוקולדים

היי ג'ניפר ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

האותיות להכנת עוגיות מכפר השעשועים קוראים להם עוגי-אות העלות להם בערך 30 שקלים. הנה הבצק של פירגה לעוגיות שוקולד צ'יפס חשוב לי לציין שאת העוגיות שוקולד צ'יפס אי אפשר להכין עם עוגי-אות. כדורי שוקולד צ'יפסו pirge / מתכונים ו 16:45 | 10/07/05 בהמלצה נאפים מהר מאד. אפשר להוסיף על כל עוגייה עדשים צבעוניים (לפני האפיה) שמים בקערה: 2\\1 2 כוסות קמח תופח 2 ביצים שלמות חבילה מרגרינה / חמאה רכה כפית סוכר וניל 3 כוסות שוקולד צ'יפס לבן/מריר--כמובן שאפשר להוריד את הכמות כוס סוכר לבן חצי כוס סוכר חום - אם אין חום אז לשים לבן מניחים הכל בקערה ומערבבים לתערובת אחידה. הבצק צריך להיות נוח ליצור עוגיות. אם צריך להוסיף קמח אז להוסיף. אם צריך נוזלים, אז להוסיף מעט מים. יוצרים עיגולים אופים במרווחים בתבנית מרופדת בניר אפיה. לא צריך לשמן את ניר האפיה. 180 מעלות כ-20 דקות תהנו

ליהאור

New member
היי קרנושי ../images/Emo3.gif

היה מדהים וכיף להכיר אותך פורום נחמד וכייף להכיר דברים חדשים והביא לכאן הרבה רעיונות ומתכונים נשיקות דנה

ליהאור

New member
כייף גם לי להיות פה../images/Emo140.gif

יצא פיצה מדהימה התמונות בדרך דנוש

שתדעי לך שמעכשיו אין הנחות בשבילך

עכשיו אני רוצה לראותך פה איתנו

למעלה