אתמול נרשמתי לקורסים..איך אני מקבלת אישור שזה

עינב 26

New member
אישור הרשמה לקורסים

היי, בקומה השנייה בבניין הראשי (ליד מחלקת הרשמה ומחלקת אישורים) אפשר להוציא תדפיס מערכת ולראות אם אכן כל הקורסים נקלטו. בהצלחה :)

אפשר

ב"מידע ושירותים" תדפיסים- אפשר להוציא תדפיס כזה. אם לעומת זאת- מסיבה זו או אחרת- את צרכה תדפיס רשמי עם חתימה של האוניברסיטה,, את חייבת להוציא את התדפיס שם.

amitk80

New member
לפי מה שאני יודע

מידע ושירותים לסטודנט מושבת עכשיו כדי לא ליצור עומס על המערכת כי כל הזמן רצים רישומים. אני משער שזה יתאפשר בזמן הקרוב. לא בדקתי את זה מאז יום ראשון. עמית

אני ענת

New member
תודה רבה - מחר ההרשמה של החוג שלי

אני בלחץ, חוששת שאתבלבל ומכינה טבלאות מאורגנות מקווה שיהיה בסדר אם יש טיפים - אשמח ללמוד

amitk80

New member
יש כמה טיפים ענת

לא להלחץ כי תמיד אפשר לעשות שינויים במהלך תקופת השינויים. היו לי מקרים שהייתי חייב לעשות שינויים במערכת בתקופת השינויים כדי להחליף מתרגלים, או שהשיעורים נכנסו אחד בשני. עמית

amitk80

New member
בכיף ענת

בשביל מה נמצאים סטודנטים שנה ב' אם לא להרגיע קצת את שנה א'? אני הייתי רוצה שסטודנטית שנה ב' תרגיע אותי מהלחץ שהייתי בו שנה שעברה. בכלל, אם יש לך חששות ופחדים את יכולה לדבר איתי על זה במסרים אישים ואני אנסה לעזור לך, אבל זה לשיקולך האישי. אני מציע. יהיה בסדר. תאמיני לי שגם אני מפחד משנה שניה שהיא ממש לחוצה ויותר קשה משנה ראשונה. אנחנו על אותה סירה. עמית

אני ענת

New member
תודה לעמית ולכל הנוכחות והנוכחים

הצלחתי להשתלט על הפחדים וביצעתי את הרישום הממוחשב היום לצערי, קורס מסוים שמאוד רציתי התמלא כבר שלשום על ידי שנה ב' לא נורא... בשנה הבאה... בכל אופן, שלב ראשון עבר בשלום עכשיו יש זמן להתכונן לשנת הלימודים החדשה בלי לחץ... שוב תודה לכולם וב-ה-צ-ל-ח-ה

amitk80

New member
אין בעיה

אם הצלחתי להוריד קצת לחץ ולעשות אנשים מאושרים פה ולתת להם תחושה שעוזרים להם אז אני עשיתי את שלי. שיהיה בהצלחה לכולם, עמית

למעלה